; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Loredana groza manea6

Loredana Groza, reacție controversată după piesa lansată alături de 10 maneliști

29 April 2021

Loredana Groza a stârnit un nou val de controverse după ce a lansat un nou single în colaborare cu 10 maneliști celebri. Melodia „Fericire' a făcut senzație în mediul virtual ajungând pe locul 8 mondial în trending pe Youtube, o premieră pentru industria muzicală din România.

Invitată în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei', prezentată de Mihai Gâdea, la Antena 3, Loredana Groza a vorbit despre comentariile și controversele care de câteva zile au umplut mediul online. 

Artista nu regreată colaborarea cu cei 10 maneliști și chiar este surprinsă de reacția oamenilor, precizând că de-a lungul timpului a lansat o serie de melodii versatile cum ar fi hip hop, muzica lăutărească, folclor, gypsy music, electro, trap.

 „În pomul lăudat toată lumea aruncă cu pietre. E un moment istoric în muzică românească și pentru mine, de ce nu”, a declarat Loredana la Antena 3. „Mă simt blagoslovită. Și această dragoste și susținere pe mine mă hrănește cel mai mult și îmi dă aripi. Mă face să fiu fericită. Ca să fiu sinceră nu m-a deranjat nimic. Am citit, nu demult, un comentariu al lui Woody Allen, care spunea că nu îl interesează nici mesajele pozitive, nici cele negative. Nu pot să fiu ipocrită să spun că nu mă interesează mesajele pozitive. Dar încerc să fiu echidistantă, să mă păstrez la mijloc și să nu îmi consum energie cu lucruri care, cumva, sunt firești să se întâmple. Întotdeauna când e un plus, vine și un minus', a mai spus artista miercuri seară în emisiunea lui Mihai Gâdea

Ce spune Loredana despre piesa pe care a lansat-o în colaborare cu 10 maneliști

Loredana Groza a colaborat pentru această piesă cu Costi Ioniță. Piesa este interpretată de cei doi alături de Jador, Florin Salam, Culiță Sterp, Costi Baboiash, Nicu Paler, Ştefan de la Bărbuleşti, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova şi Vali Vijelie. Cu toate că vedem o suită de maneliși enumerați, Loredana susține că piesa nu este o manea! Ci un nou gen inventat de Costi Ioniță:

„Dacă ascultați ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. Când e ceva care iese din tipare, care poate șoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzică pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Oamenii se obișnuiesc până la urmă. Aici e o problema și de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta. Dar foate mulți nu au de unde să știe că eu de foarte mult timp fac asta. E un nou gen de fapt. Nu este manea. Și dacă ascultați ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy-tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. Noi vrem să facem ceva nou întotdeauna, nu o manea. Tot timpul trebuie să faci ceva nou, să mergi pe anumite șabloane din muzică, dar să vii cu o schimbare. Ei n-au știut că o să fiu pe acest cântec. Decât la filmare au aflat. În afară de Florin Salam care știa, ceilalți n-au știut. A fost foarte mare veselie la filmări. Sunt niște gentlemani, niște oameni dichisiți care au venit aranjați. Așa sunt toți lăutarii, care sunt priviți de multă lume că și cum sunt veniți dintr-o subcultură. Viitorul acestei lumi stă în oameni care pot creea. Care o pot face mai bună. Și nu în cei care sunt retrograzi, care încearcă să se folosească de forța inerției. Nu regret deloc că am făcut videoclipul', a declarat Loredana Groza la Antena3.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare