Homepage  / Vedete româneşti

Loredana Groza, primele declarații despre divorțul de Andrei Boncea. „E ușor să arunci cu noroi”

Loredana Groza, primele declarații despre divorțul de Andrei Boncea. „E ușor să arunci cu noroi”
11

de Roxana Mirea,

Loredana Groza a vorbit pentru prima dată, în mod public, despre divorțul de Andrei Boncea, bărbatul cu care a fost căsătorită timp de două decenii. Artista a fost mereu discretă în ceea ce privește viața personală.  

Loredana Groza, despre divorțul de Andrei Boncea 

Invitată la podcastul „Fain & Simplu”, cu Mihai Morar, Loredana Groza a vorbit pentru prima dată despre divorțul de Andrei Boncea, tatăl fiicei sale. Artista nu a vorbit niciodată despre divorțul dintre ea și fostul soț, deși s-a petrecut cu mai mult timp în urmă.  

În anul 1998, Loredana s-a căsătorit cu Andrei Boncea. Fiica lor are acum 25 de ani. În urmă cu câțiva ani, vedeta a renunțat la verighetă și nu a mai apărut public alături de soțul ei. Confirmarea divorțului a venit la începutul acestui an, de la tatăl artistei, Vasile Groza. 

Acum, Loredana a vorbit pentru prima dată despre divorț, fără a dezvăluit prea multe. Ea a sugerat că este un aspect al vieții sale pe care nu dorește să îl facă public.  

„La mine nu a ajuns știrea divorțului, nu cred că e atât de accesată. Eu știu care e adevărul meu și atunci când știu care e adevărul meu, orice spun alții care n-are legătură cu adevărul acesta nu îmi pasă. E ușor să arunci cu noroi, e ușor să jignești, e ușor să faci rău. Nu dau replică, de ce să-mi consum energia? Lasă lumea să vorbească!”, a mărturisit Loredana Groza, în cadrul podcastului moderat de Mihai Morar, potrivit libertatea.ro.

Loredana Groza, despre divorțul de Andrei Boncea  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Mulți mi-au zis că sunt nebună” 

În ciuda reacțiilor neplăcute și a comentariilor critice, Loredana Groza își asumă deciziile sale în viață. Artista spune că de multe ori nici cei apropiați nu au susținut-o și i-au criticat deciziile.  

Mulți mi-au zis că sunt nebună, ce o să fac? Ce o să zică lumea? Că o să-mi distrug cariera, chiar și cei apropiați mi-au zis. Îmi asum această răspundere și cred că dacă toată lumea și-ar asuma răspunderea și n-ar da vina pe alții pentru eșecul pe care îl au uneori în viață, ar fi mult mai bine. Asta e problema în ziua de azi, lumea nu mai este responsabilă. Dacă e să dau un sfat oamenilor, este să fie responsabili pentru tot!”, a mai spus Loredana Groza. 

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton