Homepage  / Vedete româneşti

Loredana Groza, apariție de mii de euro la un eveniment monden. Ținuta pe care a purtat-o a atras atenția tuturor

Loredana Groza, apariție de mii de euro la un eveniment monden. Ținuta pe care a purtat-o a atras atenția tuturor
8

de Cristina Țapu,

Loredana Groza, în vârstă de 54 de ani, a fost prezentă miercuri seara, pe 19 iunie, la un eveniment monden. Așa cum era de așteptat, artista a reușit să facă furori cu ținuta pe care a purtat-o și pentru care a scos mii de euro din conturi.

Loredana Groza, apariție de mii de euro la un eveniment monden

Loredana și-a făcut apariția ca o adevărată divă, atrăgând toate privirile și stârnind admirația celor prezenți. Pentru acest eveniment, cântăreața a purtat o rochie mini metalică, decoltată, de la faimosul brand Balmain, evaluată la 1.990 de euro.

Rochia a fost completată de o pereche de încălțăminte de la Le Silla, în valoare de 1.169 de euro, perfect aliniată cu conceptul „METALIC VIBES” al serii. Pentru a adăuga un plus farmec ținutei sale, cântăreața a accesorizat outfitul cu o geantă inedită și o pereche de ochelari spectaculoși, supradimensionați.

loredana-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Deși a fost acuzată de nenumărate ori că a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a ține semnele trecerii timpului la distanță, celebra artistă afirmă că nu are operații estetice și că se menține în formă pentru că a adoptat unui stil de viață extrem de sănătos.

 „Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, declara artista, la Antena Stars.

Loredana Groza neagă că ar fi apelat la ajutorul medicului estetician

Cu toate acestea, Loredana Groza recunoaște că a mers în cabinetul medicului estetician, dar a spus că singurele trucuri la care a apelat au fost tratamentele non-invazive, care o ajută să își mențină pielea tânără.

La cei 54 de ani ai, Loredana are un fizic de invidiat, dar și un ten impecabil. Artista este foarte mândră de atuurile sale fizice, motiv pentru care nu se teme să publice în mediul online fotografii în care apare nemachiată.

Indiferent de cât de obosită ar fi, Loredana Groza se demachiază mereu înainte de culcare, procedură obligatorie pentru a avea un ten lipsit de imperfecțiuni. De asemenea, tot seara, Loredana își aplică pe față un ser contra îmbătrânirii pielii, o cremă de noapte și o cremă de ochi.

Sursă foto: Instagram Loredana Groza

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton