; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Loredana groza

Loredana Groza, adevărul despre operațiile estetice: „Nu am silicoane, nu am liftinguri”. Ce operații și-a făcut

09 July 2021

Artista în vârstă de 51 de ani s-a transformat în ultimii ani, iar fanii Loredanei Groza au susținut în repetate rânduri pe rețelele de socializare că aceasta a suferit mai multe operații estetice. Sătulă de speculații, Loredana Groza a spus adevărul gol-goluț despre operațiile estetice pe care le-ar avea.

„Buzele nu sunt cam mari și vizibil injectate? (…) Cine ești? Nu te mai recunoaștem… (…) Doamne, ce face chirurgia estetică din om! Ce mult o să regretați schimbările astea!', sunt câteva dintre mesajele fanilor apărute pe conturile ei oficiale de socializare.

„În ultima poză se vede Photoshopul. S-a mișcat partea stângă'/ Ți-a luat barca razna, Loredano'/ 'Atâta Photoshop în prima poză că nu se mai distinge nici buricul'/ S-a strâmbat puțin barca, dar e ok', au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Loredana Groza a răbufnit acum și a spus adevărul despre operațiile estetice. „Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale', a povestit vedeta la Antena Stars.

Cu toate acestea, Loredana Groza recunoaște că a mers în cabinetul medicului estetician, a spus că singurele trucuri la care a apelat au fost tratamentele non-invazive, care o ajută să își mențină pielea tânără.

 Vezi galeria foto >

Citește și:

Loredana Groza pune internauții pe jar! Cum a fost surprinsă artista la plajă

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare