Homepage  / Vedete româneşti

Loredana Groza a spus cine este actorul celebru pentru care a făcut o pasiune. „Nu încetați niciodată să visați!”

Loredana Groza a spus cine este actorul celebru pentru care a făcut o pasiune. „Nu încetați niciodată să visați!”
9

de Redactia Tvmania,

Loredana Groza joacă în filmul „21 de rubine” alături de unul dintre marii actori de la Hollywood, cel pentru care actrița recunoaște că a făcut o pasiune. Mai mult, Lori a dezvăluit că a visat de mult timp la acest moment.

Loredana Groza a primit un rol în „21 de rubine”, filmul regizat de Ciprian Mega, un preot din Oradea. Artista a făcut primele declarații despre noul proiect și a recunoscut că este îndrăgostită de celebrul Mickey Rourke, alături de care va juca în fim, scrie libertatea.ro.

Într-o postare pe Instagram, artista de 53 de ani i-a mulțumit regizorului Ciprian Mega pentru șansa de a juca alături de Mickey Rourke.

M-am îndrăgostit de Mickey Rourke când l-am văzut pentru prima dată în „9 săptămâni și jumătate”. Nu am încetat niciodată să visez că într-o zi îl voi întâlni… Deci, aici suntem… împreună pe platourile de filmare ale filmului „21 de rubine”, un film scris și regizat de Ciprian Mega. Mulțumesc Ciprian pentru că mi-ai oferit această oportunitate de a juca alături de legendarul Mickey Rourke! Așa că nu încetați niciodată să visați!”, a scris cântăreața pe Instagram.

loredana-groza-a-spus-cine-este-actorul-celebru-pentru-care-a-facut-o-pasiune-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Loredana Groza, despre revenirea la actorie

Loredana Groza o interpretează pe Felicia Soare în „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, serialul de comedie pe care Antena 1 îl difuzează în fiecare vineri seară. Prezentă la premiera serialului de comedie romantică, artista ne-a povestit, într-un interviu exclusiv, despre personajul ei, despre revenirea la actorie, dar și despre modul în care își împarte programul între filmări și concerte.  

LoredanaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 9

Cum ai reacționat când ți s-a propus să o interpretezi pe Felicia? 

Din start, mi-a plăcut când am auzit despre ce este vorba pentru că am zis că are carne și pot să desfac și să combin și talentul meu actoricesc, pentru că mi l-am dezvoltat în timpul anilor, jucând atâtea zile și atâtea nopți la rând în serialele „Regina”, „Inimă de țigan”, în condiții foarte grele. Noi filmam iarna, pe zăpadă, filmam în călduri, caniculă. Am filmat în multe condiții extreme și multe ore, zile și nopți la rând. M-a călit și m-a învățat multe lecții actoria.  

Și acum ai același program inuman? 

Nu, nu. Este inuman, dar în sensul că am concerte. De exemplu, vin din India, fac 24 de ore, plec la Făgăraș, vin la filmare, apoi plec la Mamaia, plec la repetiții. N-am nicio pauză. Poate câteva minute, să mănânc, dar nu-mi pasă. Îmi place foarte mult. Atunci când îți ții mintea ocupată și când tot timpul ai ceva important de făcut, devii mult mai productiv și mult mai focusat. Nu-ți pierzi atenția.  

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton