Homepage  / Vedete româneşti

Loredana Groza a împlinit 54 de ani pe 10 iunie. Artista a transmis un mesaj special fanilor de ziua sa

Loredana Groza a împlinit 54 de ani pe 10 iunie. Artista a transmis un mesaj special fanilor de ziua sa
24

de Cristina Țapu,

Loredana Groza a împlinit 54 de ani pe 10 iunie, prilej cu care a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, dedicat tuturor celor care i-au fost alături de-a lungul anilor.

Loredana Groza a împlinit 54 de ani pe 10 iunie

Loredana Groza a transmis un mesaj special de ziua sa de naștere, adresat tuturor persoanelor care i-au fost aprope în cei peste 30 de ani de carieră. Artista le-a mulțumit fanilor și a subliniat că datorită lor are o energie debordantă și este gata să înceapă oricând noi proiecte.

„Astăzi e ziua mea!!! Mulțumesc tuturor pentru urări!! Sunt binecuvântată să vă am alături în această miraculoasă călătorie, viața! Eu cânt pentru voi!! Trăiesc pentru voi! Vă iubesc!!!”, a transmis Loredana pe pagina contului personal de Instagram.

loredana-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 24

Deși ea are o carieră fascinantă în lumina reflectoarelor, Loredana nu și-ar dori ca fiica sa, Elena, să-i calce pe urme și a încercat să o convingă să-și aleagă o meserie care nu presupune atât de multă expunere publică.

„Îmi doresc și mi-am dorit ca fiica mea să nu-și aleagă o carieră în lumina reflectoarelor. Deja eu sunt de atâta timp în lumina reflectoarelor și nu cred că este o viață prea ușoară. Am încercat să o conving ( n.r. să nu intre în această lume). Avem această libertate de a alege, dar nu se știe niciodată”, declara Loredana, într-un interviu acordat pentru Cancan.

Loredana Groza neagă că ar avea operații estetice

Deși mulți o acuză de faptul că apelat excesiv la medicul estetician, celebra artistă afirmă că nu a apelat la operații estetice și că se menține în formă pentru că a adoptat unui stil de viață extrem de sănătos.

 „Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, declara artista, la Antena Stars.

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Vedeta are foarte mare grijă și de modul în care arată. La cei 54 de ani ai săi, Loredana are un fizic de invidiat, dar și un ten impecabil. Artista este foarte mândră de atuurile sale fizice, motiv pentru care nu se teme să publice în mediul online fotografii în care apare nemachiată.

Indiferent de cât de obosită ar fi, Loredana Groza se demachiază mereu înainte de culcare, procedură obligatorie pentru a avea un ten lipsit de imperfecțiuni. De asemenea, tot seara, Loredana își aplică pe față un ser contra îmbătrânirii pielii, o cremă de noapte și o cremă de ochi.

Sursă foto: Instagram Loredan Groza

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton