; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Loredana e prima invitată în noul sezon al “Cronicii”

27 February 2013

În perioada în care Cârcotaşii au fost în vacanţă s-au întâmplat o mulţime de lucruri prin televiziuni. Tâmpeniile au curs râuri, râuri, aşa că în prima ediţie a Cronicii' veţi vedea o parte dintre ele. De la realizatori şi invitaţi care au dormit în emisiuni, până la subiectele de interes naţional de la Acces direct'…

De la striptease-ul făcut de Querida, până la rubrica meteo a anteniştilor, în care telespectatorii au fost anunţaţi zile la rând că vor îndura temperaturi de -88 de grade Celsius. Veţi vedea, de asemenea, cum a decurs o lecţie de autoapărare a unei jurnaliste, dar şi o reproducere a acestui moment, în care protagoniştii sunt Andreea Esca şi Cătălin Smărăn-durulescu, personaje interpretate de Dezbrăcatu şi Mişu Găinuşă.

Un alt subiect, care nu putea fi trecut cu vederea, este despre carnea de cal, exportată în Europa, chipurile de România. Horia Cârlan de la Cireaşa de pe Bot' vine la Cronicutza' să-şi spună părerea avizată despre acest subiect. În plus, nea Horică vă prezintă şi câteva reţete excelente pe care le puteţi prepara din carne de cal.

Veţi vedea, de asemenea, şi câteva secvenţe a la Cârcotaşii, din viaţa OTV-ului, înainte de a fi închis, şi veţi asculta o piesă special compusă şi cântată de trupa Jukebox pentru răposatul' Zero TV. În plus, Dan Diaconescu şi Tudor Barbu sunt invitaţi la rubrica Binterviu'.

Cum au răspuns cei doi la întrebările Cârcotaşilor, aflaţi în această seară, la Cronică'.

Şi tot atunci veţi vedea şi cum Găinuşă comentează găina Iuliei Albu, în timp ce Banciu o comentează pe Iulia Albu, iar la final Loredana Groza şi Cabron vor interpreta hit-ul Apa'.

Aşadar, nu rataţi Cronica Cârcotaşilor' în această seară, de la ora 20:30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare