; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Loredana are un nou videoclip, “Balkana Mama”

Loredana are un nou videoclip, “Balkana Mama”

31 January 2018

„Să se audă până în Siberia şi înapoi „Balkana Mamaaa'!!! Să cucerim Rusia!!! Cu armele noastre zic: muzică, voce şi antren! Pentru „Balkana Mama' am făcut echipă cu Zdob şi Zdub şi cel mai cool rapper rus, „Ligalize'!', a scris Lori pe Facebook, în momentul în care a urcat cel mai recent single al ei, Balkana Mama'.

Loredana şi Zdob şi Zdub nu sunt la prima colaborare. În 2016 alături de Skizzo Skillz au lansat o interpretare modernă a piesei folclorice La cârciuma de la drum'.

Ligalize este unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi ruşi. Artistul a început să cânte în engleză, dar ascensiunea lui muzicală a venit odată cu albumul în limba rusă, Maiestrul cuvintelor'.

„Balkana Mama' este o stare, un stil de viaţă ce pune laolaltă oameni şi genuri muzicale diferite, creând astfel o energie ce sparge orice barieră de limbaj sau orice graniţă fizică sau emoţională, prin cel mai frumos act al minţii omeneşti – muzica. Nu contează cât de diferiţi suntem sau ce ne uneşte, ci cât de puternici putem fi împreună', a fost mesajul artiştilor implicaţi în realziarea single-ului. Melodia beneficiază şi de un videoclip plin de culoare, regizat de Ionuţ Trandafir (TrandaFilm).

Vedeţi aici videoclipul Balkana Mama':

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare