Homepage  / Vedete româneşti

Loredana a stat acasă la Salman Khan și Iulia Vântur. „Casa voastră e atât de primitoare!” Cum a început pasiunea lui Lori pentru India

Loredana a stat acasă la Salman Khan și Iulia Vântur. „Casa voastră e atât de primitoare!” Cum a început pasiunea lui Lori pentru India
15

de Vasilica Rogozanu,

Cântăreața Loredana Groza a fost zilele acestea în vacanță într-una dintre țările dragi sufletului ei: India. Însoțită de fiica ei, Elena Boncea, Loredana a trăit din nou „visul indian”, iar în Mumbai nu a ratat reîntâlnirea cu prietena și fosta colegă de la Pro TV, Iulia Vântur.

Loredana și fiica ei, Elena, alături de Iulia Vântur

Loredana a fost oaspetele lui Salman Khan

De fapt, Lori a fost oaspetele Iuliei și a iubitului acesteia, celebrul actor bollywoodian Salman Khan, la casa lor din Mumbai. „Casa voastră e atât de primitoare! Mulțumim că ne-ați răsfățat și ați făcut să ne fie atât de greu să revenim acasă!”, a scris ea.

loredana-si-salman-khanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Loredana face de ani buni vizite în India, țara asiatică fiind o destinație frecventă pentru cântăreață în ultimii ani.

India și yoga, două pasiuni ale Loredanei

De foarte mulți ani, vedeta pe care o putem vedea în fiecare seară la Antena 1, în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, practică yoga și este o militantă activă a unui stil de viață sănătos și echilibrat, cu accent pe spiritualitate.

De aproape un deceniu, Loredana este si ambasador onorific al traditiei yoga în România.

În 2016, și-a făcut tatuaje cu henna în India

În 2016, Loredana a avut o vacanță în India, în care a îmbinat experiențele spirituale (a făcut o baie inițiatică în Gange sau o excursie la Sarnath, locul unde Buddha a ținut prima ceremonie) cu cele care țin de cultura locului (tatuajele cu henna).

Loredana s-a întâlnit cu Dalai Lama în 2017

Una dintre cele mai frumoase amintiri este excursia din 2017 din India și Tibet. Aflată într-o călătorie spirituală în această parte a lumii, Loredana a ajuns acum șapte ani până în orașul în care locuia Dalai Lama, Dharamshala. Acolo ea s-a și întâlnit cu liderul spiritual budist.

În 2017, Loredana l-a întâlnit pe Dalai Lama

„Mi-am dorit mult să-l întâlnesc pe Dalai Lama. Voiam să-i spun că-l iubesc și voiam să simtă că dragostea mea vine din ceea ce am învățat de la EL. Să-i dăruiesc puțin din ceea ce, cu ajutorul lui, am învățat să primesc de la oamenii buni care inspiră și mă însoțesc în viață și pe scenă”, povestea ea.

Sursa foto: Instagram, arhivă TVmania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton