; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Loredana a lansat videoclipul piesei „Ziua de azi”

Loredana a lansat videoclipul piesei „Ziua de azi”

15 February 2017

De Ziua Îndrăgostiţilor, cântăreaţa le-a făcut cadou fanilor o baladă de dragoste, intitulată  Ziua de azi'.

Loredana a lansat videoclipul piesei „Ziua de azi'

„«Ziua de azi» este noul meu cântec, prin el vă îndemn să vă bucuraţi de tot ceea ce aveţi. Fiecare clipă e importantă, fiecare zi contează. Să o trăim conştienţi, prezenţi în fiecare secundă, cu dragoste! Pentru toţi cei îndrăgostiţi de viaţă, a voastră Loredana', a declarat jurata de la „Vocea României'.

Scrisă în studiourile DeMoga Music şi înregistrată cu participarea Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploieşti, piesa beneficiază şi de un videoclip, în cadrul căruia look-urile spectaculoase ale Loredanei se împletesc cu tehnologia de ultima oră. Acesta a fost realizat în Centrul Cinetic din Bucureşti.

Loredana și-a împrumutat vocea în „Lego Batman: Filmul'

Vocea Loredanei (46 de ani) poate fi auzită şi pe marile ecrane, cântăreaţa împrumutându-şi vocea personajului Barbara Gordon din versiunea în limba română a animaţiei „Lego Batman: Filmul'.

Despre experienţa dublajului pentru „Lego Batman: Filmul', care a intrat în cinematografele din România pe 10 februarie, Loredana a declarat:

,,Nu e chiar prima dată când sunt implicată în dublajul unui film de cinema. De fiecare dată îmi face plăcere şi e o experienţă care mă relaxează. Cumva mă ajută să fac şi altceva decât în mod normal. Cred că amândouă suntem atrase de Batman, eu cred că dinaintea Barbarei, pentru că îl cunosc pe tipul ăsta de când eram mică.

Dacă ea este un om al legii, eu mă consider mai mult o rebelă. Cred că cel mai mult ne asemanăm pe plan profesional, pentru că în jobul ei Barbara este şi riguroasă, o adevărată profesionistă'.

Vedeţi aici videoclipul „Ziua de azi':

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Chirilă, Loredana, Smiley și Moga cântă pe scena „Vocea României'

Loredana şi Deepcentral au lansat piesa Unde esti?'

Loredana a lansat un nou single, „Casablanca'

Loredana va juca rolul lui Judy Garland într-un musical celebru

Loredana a lansat albumul Imaginarium'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare