; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Loredana Groza

Loredana a lansat albumul „Ador”

13 November 2017

Cele două concerte ale Loredanei care au avut loc la Sala Palatului din Bucureşti pe 10 și 11 noiembrie au marcat și lansarea materialului discografic „Ador'.

Albumul conține 12 piese care au făcut istorie și au lansat cariera muzicală a artistei. Melodii precum „Îţi citesc în ochi', „O inimă de 16 ani', „Ninsoare de mai', „Scrisoare simplă' sau „Zăpada palmei tale', compuse de Adrian Enescu pe versurile poetului Lucian Avramescu, sunt relansate acum, după 30 de ani, în variantele lor originale, așa cum s-au regăsit pe albumele „Bună seara, iubito!' și „Un buchet de trandafiri'.

„Ador este despre iubire, despre emoţia de dincolo de iubire, este despre a dărui şi a-ţi dori să laşi urme frumoase în sufletul celor din jurul tău', a declarat artista. „Spectacolul de la Sala Palatului din acest an, „Ador', are o structură puțin diferită de celelalte show-uri ale mele. Ne întoarcem la momentele care m-au format ca artist și ca om, la albumul meu de debut. Sper să vă emoționeze întâlnirile muzicale pe care vi le-am pregătit și să vă aducă aminte de lucrurile din viața voastră pe care le adorați', a spus Lori înainte de începerea spectacolelor.

 Ulterior, ea a ţinut să le mulţumească fanilor pe Facebook: „Vă ador! Mulţumesc tuturor celor care au fost prezenţi în Sala Palatului vineri şi sâmbătă şi on line aseară! Energia voastră ne-a dat aripi! Deja mi-e dor!'.

Lori se pregăteşte acum de galele live de la „Vocea României', care vor începe vineri, 17 noiembrie.

 

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare