Homepage  / Vedete româneşti

Loredana a împlinit 53 de ani. Primele imagini de la petrecerea extravagantă a vedetei Antena 1

Loredana a împlinit 53 de ani. Primele imagini de la petrecerea extravagantă a vedetei Antena 1
13

de Andra Stana,

Loredana a împlinit recent 53 de ani și demonstrează în continuare că este într-o formă de invidiat. Vedeta, care a semnat recent pentru un proiect nou la Antena 1, le-a arătat fanilor imagini de la petrecerea organizată cu ocazia zilei ei de naștere. Cine i-a fost alături și cum s-a pozat diva.

Sâmbătă, pe 10 iunie, Loredana Groza a împlinit 53 de ani. De ziua ei, vedeta Antenei 1 și-a chemat prietenii la o petrecere. Apoi, a urcat imagini de la eveniment pe contul ei de pe Instagram, unde are puțin peste 600 de mii de urmăritori.

„A collection of birthday girl!”, a scris Loredana pe Instagram, în dreptul fotografiilor făcute cu ocazia zilei ei de naștere. Pentru eveniment, organizat într-un local din București, artista a purtat o ținută extravagantă. Actrița din „Lasă-mă, îmi place! Camera 609“ a îmbrăcat o cămașă verde, transformată într-un top ce îi lăsa abdomenul la vedere, dar și o vestă de blană roz.

De la eveniment nu a lipsit nici Elena, fiica Loredanei.

Loredana a împlinit 53 de ani. Cum și-a petrecut vedeta Antenei 1 ziua de naștereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Cu ocazia zilei ei de naștere, Loredana a primit multe urări din partea fanilor. Artista a numit aniversarea ei o zi de „re-naștere”.

Andreea Esca, Doința Oancea, Tania Budi se numără printre vedetele care i-au urat „La mulți ani!” Loredanei Groza.

Loredana, mesaj de mulțumire pentru prieteni și fani

Pe Instagram, artista a postat un mesaj în care le-a mulțumit tuturor celor care au felicitat-o. „Iată, a mai trecut un an… E 10 iunie! E ziua mea de Re-Naștere… Vă mulțumesc pentru că m-ați primit în viețile voastre, în sufletele voastre și că ați ales să mergeți alături de mine în această călătorie fantastică care este viața! Viața e poezie! Cu fiecare an care trece avem posibilitatea de a învăța să trăim mai intens, mai frumos, mai profund, să ne bucurăm pur și simplu de viață indiferent de ce ne vine în cale.

Mulțumesc divinității că mi-a dat această misiune de a face oamenii mai fericiți prin glasul meu, prin cântecele mele! Recunoștința și dragostea mea pentru voi sunt nesfârșite!”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton