; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Loredana   photo by Bogdan Moldovan (3)

FOTO: Loredana a filmat videoclipul piesei „Risipitor”

05 September 2014

Jurata de la „Vocea României' (show care va începe pe 19 septembrie la Pro TV) a filmat un videoclip pentru piesa „Risipitor', un single cu un mesaj puternic, ce va fi lansat în curând.

[Not a valid template]

Credit foto: Bogdan Moldovan

Filmările au avut loc în Buftea şi au durat 16 ore, în regia lui Dragoş Buliga, cel care a realizat serialele Las Fierbinţi' şi O săptămână nebună'. Mai mult decât atât, decorul a fost realizat de echipa de scenografi a celor două seriale. Lori a mai lucrat cu acelaşi regizor şi pentru videoclipurile pieselor Tzuki' şi Viva Mamaia'.

A fost o zi de filmare lungă, venită după multe concerte, filmări pentru „Vocea României' şi lucrul la celelalte proiecte muzicale pe care le pregătesc pentru această toamnă. Am încercat să fac un videoclip special, surprinzător şi sper să vă placă ce va ieşi. Nu risipiţi dragostea!', a spus Loredana.

Noul videoclip prezintă o luptă între artistă şi alter ego-ul ei masculin, de aceea Loredana a adoptat o atitudine masculină.

Pe lângă noul videoclip, Loredana pregăteşte un nou concert la Sala Palatului, „Reveria', evenimentul urmând să aibă loc pe 25 octombrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare