; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lora

Lora şi Omar de la “Next Star” au lansat single-ul “Flying Solo”

03 March 2014

LoraLora a scos un nou single în limba engleză, în colaborare cu fostul câştigător al concursului Next Star' de la Antena 1, Omar Arnaout.

Sunt foarte încântată de această colaborare cu Omar, câştigătorul primului sezon Next Star'. Piesa este compusă de Theea şi o am de doi ani, timp în care nu am promovat-o pentru că nu găseam un sens, o logică prin care eu să cânt o piesă cu refren în arabă. Când l-am cunoscut pe Omar, am înţeles că este momentul să regândesc piesa, totul acum căpătând sens.

Cu Omar am lucrat foarte bine, a înţeles ce-mi doresc, a prins' foarte repede linia melodică şi metrica versurilor şi mi-a îndeplinit dorinţa de a avea punctul culminant în piesă, aşa cum îl auzeam în mintea mea. Este poate cea mai frumoasă şi interesantă colaborare pe care am avut-o până acum', a declarat cântăreaţa în vârstă de 31 de ani, citată de urban.ro

În timp ce pe Lora o vedeţi joia la Antena 1 jurizând al doilea sezon Next Star', soţul ei, comediantul Dan Badea, va apărea la Prima în cadrul emisiunii Times New Roman' din 15 martie.

Ascultaţi aici piesa Flying Solo':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare