Homepage  / Vedete româneşti

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit civil! Primele imagini

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit civil! Primele imagini
12

de Roxana Mirea,

Lora s-a căsătorit civil cu alesul inimii ei, Ionuț Ghenu, după 9 ani de relație. Frumosul eveniment a avut loc joi, 19 septembrie 2024, când Lora și Ionuț au spus „Da” din tot sufletul, iar povestea lor ca soț și soție tocmai a început. Iată imaginile.  

Lora s-a căsătorit civil 

Lora, în vârstă de 42 de ani, și iubitul ei, Ionuț Ghenu, s-au căsătorit civil, joi, 19 septembrie 2024. Cei doi au rostit un „Da” convins și plin de iubire în fața ofițerului de Stare Civilă. Ziua aceasta a fost îndelung așteptată de artistă și proaspătul ei soț. Cei doi au amânat nunta de mai multe ori din cauza pandemiei și apoi a războiului.  

Lora a purtat o rochie roz pal, cu bretele, de lungime medie, și a accesorizat ținuta cu un buchet alb de flori. Ionuț Ghenu a arătat și el elegant, într-un costum și cămașă albă. 

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit civil! Primele imagini (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc momente pline de emoție. La Starea Civilă, cei doi au fost întâmpinați de familie și prieteni, care i-au așteptat cu buchete de flori. Cuplul a petrecut câteva clipe discutând cu invitații, îmbrățișându-i și făcând câteva fotografii înainte de marele moment. 

Dacă cununia civilă a fost într-un cadru restrâns, nu același lucru s-ar putea spune și despre nuntă. Artista și soțul ei se vor căsători religios pe 5 octombrie, atunci când va avea loc și petrecerea de nuntă, la care vor participa vor participa aproximativ 400 de persoane. 

Lora va purta 3 rochii de mireasă 

În privința ținutelor, cântăreața plănuiește să poarte trei rochii de mireasă, deși este posibil să poarte doar două dintre ele. Pantofii pentru eveniment au fost deja comandați de la un brand românesc, iar Lora este nerăbdătoare să se distreze alături de invitați și să se bucure din plin de ziua nunții. 

„E posibil să fie două sau trei, dacă ajunge a treia rochia, o să fie trei. Dacă nu, e ok, sunt ok cu două. Nu mai vreau nimic, mi-am dat comandă de pantofi, tot în România, la un brand din București. 

Eu vreau să fiu invitată la nunta mea, să mă simt bine, să dansez, să beau ceva bun, să petrec cu cei mai dragi oameni. Am depășit maximul pe care știam noi că îl are locația cu vreo 60 de persoane. Deocamdată sunt 360 confirmați, dar trebuie să găsim soluții, sunt foarte stresată”, a declarat artista, potrivit Antena Stars.  

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton