Homepage  / Vedete româneşti

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit. Ce rochie de mireasă a purtat artista. Imagini spectaculoase de la nuntă

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit. Ce rochie de mireasă a purtat artista. Imagini spectaculoase de la nuntă
12

de Cristina Țapu,

Ziua de 5 octombrie a fost una plină de emoții pentru Lora și Ionuț Ghenu. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit religios, iar apoi au petrecut până în zori cu cei aproximativ 400 de invitați. Iată imagini de la nuntă!

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit

După ceremonia religioasă plină de emoție, Lora și Ionuț Ghenu au avut câteva ore de relaxare înainte de a se îndrepta spre localul unde au sărbătorit până în zori alături de familie și prieteni. Invitații au început să sosească treptat, în jurul orei 19 și au fost impesionați de decorul de poveste care i-a întâmpinat.

Restaurantul a fost transformat într-o grădină de vis, decorat cu flori în nuanțe delicate de alb, mov și roz, care împodobeau și mesele invitaților. Lora a avut grijă de fiecare detaliu, cum v-am povestit deja, organizând un open bar generos și o selecție de gustări reci. Printre delicatesele servite, Lora a dezvăluit cu zâmbetul pe buze că sarmalele au fost, fără îndoială, vedetele meniului, conform Cancan.

lora 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Lora a strălucit în rochia sa de mireasă albă, cu bretele subțiri, corset decorat cu flori delicate, un șliț îndrăzneț pe picior și un voal lung care completa perfect ținuta de poveste. Asemenea unei prințese, ea a captat toate privirile în ziua nunții cu Ionuț Ghenu. Pentru petrecere, a optat pentru o a doua rochie, comandată, la fel ca prima, de la talentata creatoare Alexandra Calafeteanu.

Mirele a fost la fel de rafinat, alegând un costum elegant cu sacou din catifea vișinie și un papion sofisticat. Domnișoarele de onoare, care i-au stat alături miresei, au purtat toate rochii în nuanțe delicate de roz.

La nunta celor doi au participat aproximativ 400 de invitați

Ceremonia religioasă s-a desfășurat la prânz, în Biserica Sfântu Gheorghe Nou din București, după care alaiul de nuntă s-a îndreptat spre salonul Jubile, unde a avut loc petrecerea. Evenimentul a adunat 400 de invitați, printre care, așa cum era de așteptat, și numeroase vedete din showbiz.

Prin intermediul postărilor de pe Instagram, am avut ocazia să-i vedem la petrecere, alături de miri, pe Andreea Bănică și Lucian Mitrea, Andreea Bălan și Victor Cornea, Mihai Gruia și Ilinca Obădescu, Amna, Adda, Oana Zara, Cosmin Seleși, Pepe și soția sa, Jorge alături de partenera sa, și mulți alți invitați de seamă. Atmosfera de neuitat a fost întreținută de artiști de renume, precum Connect-R, Viorica de la Clejani, ansamblul lui Nicolae Botgros și băieții de la Zdob și Zdub, care au transformat petrecerea într-un adevărat spectacol.

Lora și Ionuț Ghenu au ales să fie cununați de prietenii lor apropiați, Cătălin Tudose și soția sa. Cătălin Tudose este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România, cunoscut pentru proiectele sale din Iași, care i-au adus averi considerabile, de ordinul milioanelor de euro. Printre bunurile sale se numără și unele dintre cele mai scumpe mașini din țară. De asemenea, Lora și Ionuț au avut și o a doua pereche de nași, formată din Sanda și Cătălin Niculescu, completând astfel alaiul de sărbătoare.

Lora, în vârstă de 42 de ani, și iubitul ei, Ionuț Ghenu, s-au căsătorit civil, joi, 19 septembrie 2024. Cei doi au rostit un „Da” convins și plin de iubire în fața ofițerului de Stare Civilă. Momentul a fost îndelung așteptat de artistă și proaspătul ei soț. Cei doi au amânat nunta de mai multe ori din cauza pandemiei și apoi a războiului.  

Lora a purtat o rochie roz pal, cu bretele, de lungime medie, și a accesorizat ținuta cu un buchet alb de flori. Ionuț Ghenu a arătat și el elegant, într-un costum și cămașă albă. 

Sursă foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton