; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lora şi Daniel Buzdugan, Dan Negru, Te pui cu blondele

Lora şi Daniel Buzdugan vin la “Te pui cu blondele?”

07 August 2013

Dan Negru îi va avea ca invitaţi la Te pui cu blondele?' în ediţia de miercuri, 7 august, la orele 20:30, la Antena 1, pe Daniel Buzdugan şi Lora. Cei doi s-au lăsat provocaţi de blonde şi au mărturisit aspecte inedite din viaţa lor.

Lora, membră în juriul emisiunii Next Star', întrebată de o concurentă cum s-a cunoscut cu soţul ei, a recunoscut faptul că l-a remarcat pe partenerul ei încă de pe vremea când era într-o altă relaţie Mi-a plăcut la el simţul umorului. Eram cu un tip care semăna cu Justin Timberlake şi mereu când ne vedea făcea mişto spunând '.

Fosta concurentă de la Te cunosc de undeva', Lora, a mărturisit că şi-a unit destinul cu soţul ei, Dan Badea, pentru că avea nevoie de buletin de Bucureşti. Înainte de a-i lăsa pe toţi cu gura căscată, frumoasa cântăreţă a spus amuzată că glumeşte.

Ediţia de miercuri, 7 august, de la orele 20:30, la Antena 1, a celui mai longeviv show de televiziune, Te pui cu blondele?', se anunţă a fi o emisiune inedită, cu farse, dezvăluiri incendiare şi provocări, în care Dan Negru, campionul divertismentului, va avea grijă ca regulile războiului' dintre blonde şi invitaţii săi să fie respectate.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare