Homepage  / Vedete româneşti

Lora și-a decorat casa în stil balinez. Cum arată vila în care locuiesc artista și logodnicul ei: „Este artă!”

Lora și-a decorat casa în stil balinez. Cum arată vila în care locuiesc artista și logodnicul ei: „Este artă!”
25

de Cristina Țapu,

Lora, în vârstă de 42 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste din România și a muncit din greu pentru a-și putea permite să locuiască în casa visurilor ei. Artista este foarte activă pe paginile rețelelor de socializare, iar recent ea a arătat fanilor mai multe imagini din curtea casei sale, amenajată conform peisajului spectaculos din Bali.

Lora și-a decorat locuința în stil balinez

Lora și Ionuț Ghenu locuiesc într-o vilă din nordul Bucureștiului, iar artista și-a dorit să recreeze în propria casă atmosfera superbă pe care a experimentat-o în Bali, conform propriilor spuse.

„Am înțeles importanța unui spațiu exterior frumos și confortabil, ca un living în aer liber. Liniște, pace, creativitate. Încă este în lucru. Când va fi gata, vă postez și procesul. Tot mobilierul este balinez și recreează acea stare de spirit pe care o simțeam în Bali”, a dezvăluit Lora, pe pagina personală de Instagram.

lora 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 25

O parte dintre piesele de mobilier din curtea cântăreței sunt lucrate manual. Lora are canapea și scaune de exterior din bambus, șezlong din lemn de tec și frânghie Bahamas, foișor din plexiglas mascat cu bambus și o umbrelă din macrame împletit. „Balinezii, indonezienii, au un simț estetic deosebit și merg foarte mult pe organic. Absolut tot ce iese din mâinile lor este artă”, a continuat artista.

Lora și Ionuț Ghenu se vor căsători în acest an, după ani de amânări

Este oficial! După patru ani de amânări, Lora și Ionuț Ghenu sunt pregătiți să facă pasul cel mare. Anul 2024 pare să le aducă noroc, iar planurile lor se concretizează, în sfârșit. Inițial, cuplul a amânat nunta din cauza pandemiei și apoi din cauza războiului din Ucraina, dar de această dată nimic nu le mai stă în cale, iar Lora este hotărâtă să ajungă în fața altarului.

Lora s-a mutat cu chirie (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 25

Deoarece plănuiește nunta de ceva timp, Lora a avut ocazia să se gândească la cum dorește să fie rochia de mireasă. Deși nu a ales încă un model clar, artista știe că nu își dorește o rochie voluminoasă de tip prințesă și nici una tip sirenă. În plus, ea susține că este posibil să aibă mai multe rochii de mireasă pentru că îi este foarte greu să se decidă asupra uneia având atât de multe opțiuni care îi sunt pe plac.

Lora și Ionuț Ghenu se iubesc la intensitate maximă și sunt gata să devină soț și soție. Totuși, există ceva ce artista nu i-ar ierta niciodată partenerului ei. Lora spune că orice femeie trebuie „să fie atentă la bărbatul mincinos, manipulator, rece, egoist”.

Eu sunt genul de om care iert pentru liniștea mea, în timp ce îți închid ușa pentru totdeauna. Femeia trebuie să fie atentă la bărbatul mincinos, manipulator, rece, egoist. Sunt anumite semne și dacă le vezi din timp, asta te va feri să ajungi la înșelat, violență sau alte astfel de coșmaruri”, a spus Lora pentru click.ro.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton