; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lora

Lora se retrage din emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV. De ce a luat această decizie

11 June 2021

Primăvara a adus vești importante în echipa Vorbește Lumea: după ce Adela Popescu a rămas însărcinată și a decis să se retragă pentru a avea grijă de ea și de copil, Lora i-a sărit în ajutor lui Cove și a revenit în echipa PRO TV. 

Timp de 5 luni, simpatica artistă și Cove au format echipa care ne-a înveselit diminețile și ne-a făcut zilele mai bune! Alături de ei, cafeaua s-a potrivit mai bine cu cele mai interesante vești ale zilei și cu cele mai importante informații utile pentru telespectatori. 

Astăzi, finalul ediției a adus vești neașteptate pentru cei de acasă: Lora se desparte de emisiune pentru a aloca mai mult timp proiectelor personale.

Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale', a declarat Lora.  

Lora a renunțat la planurile sale personale pentru „Vorbește lumea' 

Din 11 ianuarie Lora a revenit la cârma emisiunii „Vorbește lumea' alături de Cove, după ce în 2018 i-a ținut locul Adelei Popescu, acesta fiind tot în concediul de maternitate.

Lora a povestit pentru TVMania t că a renunțat o parte din planurile sale pentru 2021, pentru a reveni pe micile ecrane.  Cu toate acestea nu regretă absolut deloc decizia luată, din contră! 

„La sfârșitul anului 2020 am primit un telefon care a schimbat direcția a ceea ce credeam eu că va fi prima jumătate a anului 2021. Eu și Ionuț aveam planificat să petrecem cel puțin șase luni în Bali, locul care ne-a fost a doua casă, pentru 5 luni, când a început pandemia. Acolo am creat legături puternice cu localnicii. Este locul în care am promis că ne vom întoarce și care ne-a fost atât de benefic din numeroase puncte de vedere. Iată că acest telefon care a venit ca o mare surpriză și care m-a bucurat… ne-a dat planurile peste cap ☺! Sunt sigură că am ales foarte bine pentru că am avut o chimie extraordinară cu echipa acestei emisiuni, încă de la prima experiență și mă bucur că s-au gândit, din nou, la mine’, a declarat Lora pentru TVmania. . 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare