Homepage  / Vedete româneşti

Lora, mesaj dur pentru Ilinca Vandici după ce prezentatoarea i-a comparat nunta cu cea a lui Theo Rose: „Mi se pare penibil!”

Lora, mesaj dur pentru Ilinca Vandici după ce prezentatoarea i-a comparat nunta cu cea a lui Theo Rose: „Mi se pare penibil!”
18

de Cristina Țapu,

Ilinca Vandici a scos-o din sărite pe Lora după afirmațiile pe care le-a făcut în emisiunea pe care o prezintă alături de Teo Trandafir la Kanal D. Iată ce a deranjat-o pe îndrăgita artistă!

Lora, deranjată de faptul că Ilinca Vandici i-a comparat nunta cu cea a lui Theo Rose

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit recent, după un deceniu de relație. Nunta lor a fost una fastuoasă, cu un meniu spectaculos servit invitaților, iar mireasa a purtat două ținute care i-au scos silueta în evidență.

Pe de altă parte, și Theo Rose s-a căsătorit cu regizorul și scenaristul Anghel Damian, însă nunta acesteia a fost una discretă, iar mireasa a purtat o rochie de doar câteva sute de lei. În emisiunea pe care o moderează la Kanal D, Teo Trandafir și Ilinca Vandici au comparat cele două nunți, iar Lora a fost foarte deranjată de o parte dintre afirmațiile făcute de Ilinca.

loraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

„Casă de piatră! Da, cu familia restrânsă și e suficient! Am vorbit despre Monica Bîrlădeanu și despre Lora, cât a durat să organizeze așa ceva, păi are timp Theo de așa ceva? Ok, îți iei un wedding planner, nu zic nu, dar mie îmi place mult de tot și asta e modalitatea în care ar trebui să se întâmple. Că mă mai mărit eu vreodată? Așa! Auziți după patru luni… pe tine te invit la grătar, vreau să prăjim calamari și creveți pe plajă, nu vreau porc. Uite așa aș vrea și eu, fiecare mănâncă ce vrea, bea ce vrea, se îmbracă cum vrea”, a declarat Ilinca Vandici.

Lora a fost deranjată de comparațiile făcute de Ilinca Vandici, așadar nu a ezitat să-și expună părerea pe pagina contului personal de Instagram și să-i dea replica vedetei.

Asa cum am visat. Simplu si cu sens  Multumim!  @koss.photography (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 18

„Adică? Cum adică, Ilinca Vandici? Eu consider că meritam, după atâta timp de relație și pentru noi și pentru prietenii noștri, o petrecere ca cea de la nunta noastră. Fiecare mireasă alege cum să își facă nunta. Pentru faptul că am avut o nuntă mai mare, brusc asta înseamnă altceva din ce observ. Brusc, doar dacă e mică nunta are sens, și dacă nu e mică e pentru că nu ai atât de multă treabă pentru că dacă aveai treabă își făceai nunta mică. Să stau și să explic acum cine sunt și ce fac și cât de ocupată sunt… mi se pare penibil. Și probabil oricum sunt cam penibilă că nu plătesc PR în 2024 să dea la ziar cât de tare sunt eu și ce nunta anului am avut și cât sens are orice am făcut eu la nuntă. Eu am considerat normal să anunț câțiva oameni din presă după ani de întrebat Lora când te măriți că pot veni 2 ore. Și mai consider că așa cum vrea mireasa, așa e nunta și ce se vrea, se poate”, a fost mesajul scris de Lora.

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit pe 5 octombrie

Ziua de 5 octombrie a fost una plină de emoții pentru Lora și Ionuț Ghenu. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit religios, iar apoi au petrecut până în zori cu cei aproximativ 400 de invitați.

După ceremonia religioasă plină de emoție, Lora și Ionuț Ghenu au avut câteva ore de relaxare înainte de a se îndrepta spre localul unde au sărbătorit până în zori alături de familie și prieteni. Invitații au început să sosească treptat, în jurul orei 19 și au fost impesionați de decorul de poveste care i-a întâmpinat.

Restaurantul a fost transformat într-o grădină de vis, decorat cu flori în nuanțe delicate de alb, mov și roz, care împodobeau și mesele invitaților. Lora a avut grijă de fiecare detaliu, cum v-am povestit deja, organizând un open bar generos și o selecție de gustări reci. Printre delicatesele servite, Lora a dezvăluit cu zâmbetul pe buze că sarmalele au fost, fără îndoială, vedetele meniului.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton