; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lora

Lora pune cariera pe primul plan

17 November 2012

Lora este blonda carismatica care a cucerit publicul prin prestațiile ei în emisiunile de la tv, „Te cunosc de undeva' (Antena 1) și  „Drumul spre altar' (Euforia TV).

Când era mică Lora a avut o viață grea la Galați. Tatăl ei a murit când avea doar patru ani. Mama ei a fost cea care a crescut copiii și pe ea și pe fratele ei. Dar acum Lora e celebră și pune mare preț pe cariera ei. Deși s-a măritat de curând cu Dan Badea, când e vorba de un videoclip, Lora nu mai vrea să audă de nimeni și nimic. N-o mai interesează decât filmarea și ce are ea de făcut.

'E ziua cuiva, s-a întâmplat ceva, are cineva nevoie de ceva, poate să se întâmple orice.  Sigur mai poate să aștepte câteva ore până termin eu filmarea. Eu filmez și trebuie să am o anumită stare, fără să mă disturbe ceva.' – a declarat vedeta.

Această teamă i se datorează Lorei de acum mai bine de un an când filma la videoclipul No more tears și a fost sunată de fratele ei cu vestea că bunic a murit. Nu a mai fost bună de nimic după aceea și a trebuit să amâne proiectul.

Imagini de la filmarea celui mai nou videoclip al Lorei, puteți vedea în ediția de sâmbăta aceasta, 'Drumul spre altar', de la ora 20:00 pe Euforia TV, unde Lora este alături de Sorana, Anca Neacsu, Anemona și Alexandra Dragomiroiu (nepoata Mariei Dragomiroiu) în reality-show-ul despre nunțile perfecte ale anului 2012.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare