; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lora şi Connect R

Lora şi Connect-R fac declaraţii surprinzătoare la „Next Star”

20 February 2014

Lora şi Connect-RÎn această seară, de la ora 20.30, Dan Negru dă startul celui de-al treilea sezon al emisiunii “Next Star”. Cei cinci juraţi – Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru vor avea o misiune grea, mai ales ţinând cont de faptul că în acest sezon “Next Star” sparge barierele şi aduce în faţa telespectatorilor copii din Ucraina, Franţa, Malta sau chiar Japonia.

Şi în acest sezon, prichindeii lui Negru ascund poveşti de viaţă incredibile, ce-i lasă fără cuvinte pe juraţii emisiunii. Este şi cazul frumoasei Lora, care le-a împărtăşit colegilor săi, în prima ediţie a emisiunii, un moment emoţionant din viaţa ei:

„Când m-am mutat în Bucureşti, n-aveam bani, aşa că ieşeam la karaoke ca să câştig să-mi cinstesc prietenii!'

Artista îşi aminteşte şi piesa la care apela de fiecare dată când vroia să impresioneze pe cineva – Alicia Keys – If aint got you. Întregul moment, dar şi povestea concurentei ce a determinat-o pe Lora să facă o asemenea dezvăluire va putea fi urmărită diseară, în cadrul premierei “Next Star”, de la 20:30, la Antena 1.

Impresionat până la lacrimi de cazul unuia dintre micuţii concurenţi ai primei ediţii, Connect-R i-a lăsat pe toţi fără cuvinte cu declaraţia sa.

„Şi eu am avut un frate care a murit în primul an de viaţă. Cred că am avut un înger care a vegheat mereu asupra mea!' a mărturisit juratul Next Star.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare