Homepage  / Vedete româneşti

Lora și Ionuț Ghenu, nuntă cu 400 de invitați. Artista va purta trei rochii de mireasă: „Sunt foarte stresată”

Lora și Ionuț Ghenu, nuntă cu 400 de invitați. Artista va purta trei rochii de mireasă: „Sunt foarte stresată”
20

de Cristina Țapu,

Lora și Ionuț Ghenu se vor căsători curând, iar pregătirile pentru ziua cea mare se apropie de final. Artista a dezvăluit că la fericitul eveniment vor participa aproximativ 400 de persoane, iar ea va schimba nu mai puțin de trei rochii de mireasă!

Lora, noi detalii despre nunta cu Ionuț Ghenu

Cei doi se află în plin proces de pregătire pentru nunta care va avea loc pe 5 octombrie, iar artista a declarat că toate detaliile au fost deja stabilite. Deși locația este destinată unui număr mai mic de invitați, aproximativ 400 de persoane și-au confirmat prezența, ceea ce o determină pe Lora să găsească o soluție pentru a gestiona această situație.

„Mai avem chestii de făcut. Am luat verighetele, că luna asta, în septembrie, facem starea civilă, dar am înțeles că se pun verighetele la nuntă. Sunt multe de făcut. Cu o noapte înainte de starea civilă am concert la Craiova”, a dezvăluit Lora, conform Antena Stars.

Lora  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

În ceea ce privește ținutele, cântăreața intenționează să poarte inițial trei rochii de mireasă, dar ar putea să se decidă doar asupra a două. Pantofii pentru eveniment au fost deja comandați de la un brand românesc, iar Lora abia așteaptă să petreacă alături de invitați și să se bucure din plin de ziua nunții.

„E posibil să fie două sau trei, dacă ajunge a treia rochia, o să fie trei. Dacă nu, e ok, sunt ok cu două. Nu mai vreau nimic, mi-am dat comandă de pantofi, tot în România, la un brand din București.

Eu vreau să fiu invitată la nunta mea, să mă simt bine, să dansez, să beau ceva bun, să petrec cu cei mai dragi oameni. Am depășit maximul pe care știam noi că îl are locația cu vreo 60 de persoane. Deocamdată sunt 360 confirmați, dar trebuie să găsim soluții, sunt foarte stresată”, a declarat artista, conform sursei menționate anterior.

Lora și Ionuț Ghenu au anulat nunta din cauza pandemiei

Anul 2024 pare să le aducă noroc, iar planurile lor se concretizează, în sfârșit. Inițial, cuplul a amânat nunta din cauza pandemiei și apoi din cauza războiului din Ucraina, dar de această dată nimic nu le mai stă în cale, iar Lora este hotărâtă să ajungă în fața altarului.

Lora se află în lumina reflectoarelor de aproape douăzeci de ani și are în palmares zeci de piese muzicale care au cucerit topurile. Artista se declară împlinită atât pe plan profesional, cât și personal și a împărtășit care sunt cele trei lucruri care o fac, astăzi, fericită. 

„Fanii, banii și anii. Fanii, pentru că mă iubesc necondiționat, banii, pentru că îmi amintesc cât de capabilă am fost. Pentru mine faptul că am o situație mai OK acum înseamnă că am muncit și am reușit, înseamnă că a fost corect cum am gândit. Anii, pentru că iubesc etapa asta a vieții mele, pentru că vine cu atât de multă experiență. Nu mi-am pierdut entuziasmul și curiozitatea, nu o să mi le pierd. Se pare că sunt dintr-un aluat foarte bun, mulțumesc Universului pentru asta”, a declarat Lora, anul trecut, în emisiunea „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”.   

Sursă foto: Instagram

Citește și:




PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton