; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lora, CRBL, Delia şi Jorge sunt finaliştii “Te cunosc…”

21 May 2012

Timp de zece săptămâni, scena de la “Te cunosc de undeva!” a găzduit transformări uluitoare, în timp ce vedete de pretutindeni au fost imitate de concurenţi.

După roluri spectaculoase, coregrafii reuşite, repetiţii vocale intense, studii de atitudine şi prezenţă scenică, sâmbăta trecută, pe 19 mai, concurenţilor le-a fost dezvăluit clasamentul final, iar Lora, CRBL, Delia şi Jorge au ocupat primele poziţii.

Doar o săptămână îi mai desparte acum pe cei patru finalişti ai show+ului de marea finală live, unde publicul va decide câştigătorul.

Iată cum s-au descurcat toţi concurenţii în cea de-a zecea ediţie de la “Te cunosc de undeva!”

maria-buza-1

Picture 1 of 10

După ce săptămâna trecută a urcat pe scenă în rolul Meatloaf, în această ediţie, provocarea Mariei Buză a fost Cristina Rus şi cunoscuta piesă Inima mea bate. Îmbrăcată cu o rochie roşie scurtă, purtând pantofi cu toc şi o perucă din păr blond pe cap, concurenta a reuşit din nou să obţină numai cuvinte de apreciere din partea juriului. Mereu pusă pe şotii, Maria a stârnit o adevărată rafală de râs în rândul juraţilor, făcând o demonstraţie haioasă pentru situaţia în care nu şi-ar fi menţinut echilibrul pe tocuri.

“Te-ai apropiat foarte mult de personaj. Îmi place mult de tine şi munca pe care o faci aici” i-a spus invitata specială a ediţiei, Paula Seling, Mariei.

Şi juraţii s-au arătat încântaţi de interpretare, Maria primind din nou comentarii pozitive, fie că a fost vorba de mimică şi gestică, voce sau coregrafie.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare