; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lora

Lora, ameninţată pe platoul „Te cunosc de undeva!”

28 October 2012

Atunci când aduni laolaltã 14 vedete într-o emisiune de divertisment, atmosfera de pe platoul de filmare nu poate fi decât una incendiarã. Iar atunci când ajung la jurizare, inevitabil apar şi conflictele. S-a întâmplat şi în cea de-a şaptea galã „Te cunosc de undeva!', când Ozana nu a mai suportat şi a trecut la ameninţãri dupã momentul Lorei:

„Fetiţã, dacã la anul nu dai la actorie, jur cã îţi dau dislake pe Facebook!' Cum a reacţionat Lora, rãmâne de vãzut sâmbãta aceasta, de la 20:30, la „Te cunosc de undeva!'

Sãptãmâna trecutã, ruleta „Te cunosc de unedva!' i-a adus Lorei o provocare pe cinste, artista trebuind sã interpreteze din nou un rol de travesti. Va fi cu atât mai dificil cu cât personajul – Nino dAngelo, foloseşte o tehnicã cu totul neobişnuitã pentru a obţine un timbru special – ridicã atât de mult bãrbia atunci când cântã, încât practic îşi sugrumã gâtul.

Aşa cum ne-a obişnuit deja, Lora a studiat atât de mult personajul, încât i-a lãsat pe toţi muţi de uimire. Ozana nu a mai suportat şi i-a dat o replicã usturãtoare: „Fetiţã, dacã la anul nu dai la actorie, jur cã îţi dau dislike pe Facebook!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare