; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lora   I Know (coperta single)

Lora a lansat videoclipul piesei „I Know”: „Alter ego-ul meu este pe scenă. Se reinventează şi evoluează constant”

22 March 2017

Lora a revenit pe piaţa muzicală cu o nouă piesă în limba engleză, „I Know', la care a filmat şi un videoclip. Single-ul „I Know' a fost compus de către producătorii americani Da Beat Freakz, iar videoclipul şi regia acestuia poartă semnătura lui SAN.

 Vezi galeria foto >

„Alter ego-ul meu este pe scenă. Se reinventează şi evoluează constant. Acum pune stăpânire pe fata fragilă şi naivă pe care o ştiţi deja. Ea nu dispare. E încă e acolo, în interiorul meu, dar are nevoie de vindecare.

Trebuie să fie mai conştientă de lumea din jurul ei. Eu sunt aici să o protejez şi să îi arăt realitatea aşa cum este ea. Eu sunt vocea aceea care îi spune să aibă curaj, să lupte, să nu renunţe niciodată! Iar ea nu renunţă. Se transformă. Se maturizează. Se metamorfozează.

„I Know' reprezintă acel moment de răscruce în care decizi pe ce cale vrei să mergi mai departe. E acel moment în care spui punct şi o iei de la capăt', a declarat cântăreaţa în vârstă de 34 de ani.

Lora a lansat la începutul anului albumul „A voastră, Lora / The Singles Collection', primul material discografic din cariera ei.

CD-ul conţine 20 de piese, lansate de Lora de-a lungul timpului, precum „Ne împotrivim', „Singuri în doi' (feat. Peter Pop), „Floare la ureche' şi „Arde'.

Vedeţi aici videoclipul „I Know':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare