; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lora floare la ureche

Lora a lansat videoclipul “Floare la ureche”

05 June 2015

După succesul înregistrat cu piesa Singuri în doi', interpretată cu Peter Pop, care a strâns aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube, Lora a lansat un videoclip la piesa „Floare la ureche'.

lora floare la ureche

Piesa se adresează fetelor cu personalitate puternică, care nu se lasă păcălite așa ușor. Este o melodie care îmi place foarte mult, mă amuză și mă binedispune. Le mulțumesc lui Dorian Oswin și Doddy pentru muzică și text, dar și întregii mele echipe, care încă o dată și-a unit forțele pentru o nouă mega-producție marca Lora', a spus Lora.

Videoclipul a fost regizat de Richard Stan și Claudiu Stan, iar filmările au durat două zile și au avut loc la Arsenal Park, un complex turistic construit pe ruinele fostei fabrici de muniție din Orăștie.

Veți descoperi un videoclip amuzant și ingenios, protagoniștii sunt prieteni buni și vreau să le mulțumesc. Actorul Mihai Hurduc a venit cu drag la această filmare și a făcut un rol excepțional. Mihai este un actor foarte talentat, îmi este prieten, personal trainer și un nebun frumos. De asemenea, mulțumim pentru sprijin primarului orașului Orăștie și patronilor Arsenal Park', a mai spus jurata de la Next Star (Antena 1).

Vedeţi aici videoclipul Singuri în doi':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare