; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lora3

Lora a lansat un nou single, „Pleacă”

10 October 2018

După ce a cucerit topurile muzicale vara asta cu hitul „Dor să te ador', alături de Doddy, Lora deschide o nouă filă dintr-o poveste „despre demoni şi iertare', lansând piesa „Pleacă'.

 „Aş vrea ca această piesă să vă dea curaj să rupeţi relaţiile toxice şi amintirea lor. Mi-aş dori să vă ajute şi pe voi cum m-a ajutat pe mine', a spus Lora.

Piesa „Pleacă' a fost compusă de către Lora, Dorian Oswin, Mihai Gruia, Anastasia Sandu, Şerban Cazan şi Florin Boka. Cât despre videoclip, acesta este o poveste cinematografică în care dansul exteriorizează emoţiile de orice fel, în care dansul este răspunsul la multe întrebări, Lora colaborând pentru el cu regizorul Ionuţ Trandafir. Pentru acest clip, Lora a lasat totul în grija dansatorilor şi, totodată, prietenilor săi, Bruce şi Oana Zara.

„'Pleacă este despre jocurile minţii şi hipnoza paşilor dintre două suflete. Sintagma Suntem prinşi într-un cerc vicios' se potriveşte perfect cu metafora din spatele celui mai recent proiect marca Trandafilm. Lora, îţi mulţumesc pentru muzică!', a declarat Ionuţ Trandafir pe Facebook.

Lora are milioane de vizualizări pe YouTube şi hit-uri ca Rămas bun', Ne împotrivim', Floare la ureche', Cinci' sau Bine mersi', iar în luna august a lansat colaborarea cu Shift pentru melodia „Până în Rai'. Iar pentru sfârşitul anului 2018, artista anunţă un „material surpriză'.

Vedeţi aici videoclipul „Pleacă':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare