; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Unnamed

LORA a lansat single-ul şi videoclipul „Tu şi ea”

22 March 2019

Cărţile, poveştile sau marii experţi ai lumii declară sus şi tare că iubirea nu funcţionează după reguli sau legi clare, însă fiecare experienţă, reuşită sau eşuată, vine cu lecţiile ei. Una dintre lecţiile dobândite dintr-o poveste de iubire cu final tulburător este descrisă şi in cel mai noua clip lansat de Lora, primul din 2019, „Tu şi ea'.
 
LORA începe anul 2019 în forţă. Conform zicalei „roata se intoarce', frumoasa artistă a pregătit o dulce răzbunare pentru toate momentele în care el a fost cu cealaltă ea. O poveste palpitantă, cu un final neaşteptat şi personaje spumoase, despre una dintre lecţiile pe care iubirea sau lipsa ei ţi le pot da.
 
Single-ul „Tu și ea' este compus de către LORA, alături de Serban Cazan, Roland Kiss, Lucian Nagy și  Smiley, în studioul HaHaHa Production, unde artista a mai lucrat anterior şi la alte piese.
 
Intrebarea care planează asupra bărbaţilor: „Ce gândesc femeile?'. Poate nu s-a găsit răspunsul până acum, însă când vorbim de o trădare în dragoste, poate cel mai bun pansament este să întorci serviciul printr-o mostră din ceea ce s-a întâmplat.
De la agonie la extaz, videoclipul piesei „Tu și ea' poate lua statutul unei lecţii importante, în care îi arăţi ce înseamnă să fii înşelat/ă şi îi întorci favorul persoanei cu care ai împărţit şi bine şi rău, dar care te-a dezamăgit. Speranţă, vulnerabilitate și alegeri, viaţa ne încearcă cu numeroase lecţii valoroase, dar nu pe toate reusim să le asimilăm din prima.
 

În regia lui Ionut Trandafir, LORA a integrat în videoclip câteva persoane celebre, actorul Paul Diaconescu, care joacă în serialul „Triplu Sec', actorul Alex Coman şi supermodelul internaţional, Alina Pușcău, iar scenariul o poartă pe artistă într-un periplu amoros, cu lupte palpitante, viscerale, acţiune „brutală' si ritm sustinut. Trădare, schimbare, răsturnări de situație, videoclipul melodiei „Tu și ea' te ține în suspans de la prima secundă și până la final, este o poveste cinematografică inspirată din luptele pe care cuplurile le duc, in momentul in care intervine infidelitatea.
 
LORA este una dintre cele mai bune voci feminine din România, cu milioane de vizualizări pe YouTube şi hit-uri ca Rămas bun', Ne împotrivim', Floare la ureche', Cinci' sau Bine mersi' (alături de Doddy), piese ce au ajuns pe primele poziţii în toate topurile muzicale. LORA a lansat în urmă cu câteva luni hitul Dor sa te ador', alături de Doddy, piesa ce a adunat într-un timp scurt peste 65 de milioane de vizionări pe YouTube şi a stat aproape o lună în topul Trending, în luna august a colaborat cu Shift pentru single-ul „Până în Rai' si a lansat piesa „Soare negru', pe canalul ei de YouTube. La finalul anului 2018 Lora a lansat melodia-poem „Rădăcini', care celebrează 100 ani de România, nu doar la ceas aniversar, ci în fiecare zi, si vorbeşte despre rădăcinile neamului şi despre frumuseţile tulburătoare ale României.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare