; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Look TV lansează „Tonik Show”

27 January 2013

Începând de duminica aceasta, de la ora 21.00, realizatorii emisiunii, Nicu Bendea, Marius Aciu şi Teodora Rogobete (care realizează şi „Reţete Vedete'), vor forma un trio tonic de umor adevărat.

În fiecare ediţie a emisiunii, vor fi invitate vedete surpriză care vor interpreta roluri neaşteptate în scenete inedite. În această duminică, vor veni Cabron, DJ Wanda şi luptătorul de MMA Sandu Lungu, care vor surprinde prin abilităţile actoriceşti de care dau dovadă.

O altă atracţie a show-ului este transpunerea foarte reuşită şi veridică a lui Marius Aciu în pielea lui Traian Băsescu. Preşedintele ţării nu este la prima apariţie la Look TV, acesta fiind prezent personal în timpul campaniei privitoare la referendumul de demitere din funcţie din vara anului trecut. La acel moment, Băsescu a fost întâmpinat de comedianul Nicu Bendea, care juca rolul lui Florin Piersic.

Cu mult talent şi cu o eschivă care l-ar face invidios pe orice boxer profesionist, Traian Băsescu s-a ferit atunci de tradiţionalul sărut pe chelie venit din partea lui Nicu Bendea alias Florin Piersic. Sursă inepuizabilă de inspiraţie, Traian Băsescu va avea, săptămânal, la „Tonik Show', rubrica separată dedicată lui, „Băse news'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare