; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Look TV lansează emisiunile „Destinații în bikini” și „Vacanță pe bani puțini”

22 February 2013

„Destinații în bikini' și „Vacanță pe bani puțini'  sunt două dintre emisiunile pe care Look TV le-a pregătit pentru acest început de primăvară. Femei superbe care călătoresc în destinații exotice, aceasta este rețeta sigură pe care, pentru a hipnotiza publicul în fața televizoarelor, mizează emisiunea de turism pe care Look TV o lansează astăzi, pe 22 februarie, de la ora 22:30.

„Bikini Destinations – Destinații în bikini' prezintă, în fiecare episod de jumătate de oră, în fiecare vineri seară, aventurile prin care trec splendidele top modele îmbrăcate în bikini în călătoriile lor. Acestea participă la ședințe foto organizate pe incredibilele plaje cu nisip alb din Bahamas ori în insulele exotice din Tahiti.

Doar cu Look TV îți faci vacanța de vis cu bani puțini

Cât aș vrea să văd Parisul… Roma e doar un vis pentru mine… Nu voi ajunge prea curând la Madrid… Nu am bani să vizitez locurile la care mă gândesc de atâta vreme… Sunt doar câteva dintre gândurile care ne traversează pe mulți dintre noi.

Special pentru cei care visează la vacanţa de vară, Look TV lansează, sâmbătă, 23 februarie, de la ora 10:30, un alt program turistic: „Low Cost – Vacanță pe bani puțini'.

În cadrul unei serii de 14 episoade, producția va demonstra, cu exemple foarte concrete și practice, că se poate călători la prețuri mici, în multe colțuri de lume la care am visat. Un amestec de nerefuzat: frumusețea naturală se îmbină cu distracția și cu confortul pe care, surprinzător și paradoxal!, ți-l poate da un buget redus.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare