Homepage  / Televiziune

Lola Crudu, eliminată de la Survivor All Stars. Primele declarații: „Dumnezeu mi-a arătat calea”

Lola Crudu, eliminată de la Survivor All Stars. Primele declarații: „Dumnezeu mi-a arătat calea”
12

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Survivor All Stars a fost difuzată joi, 11 aprilie 2024, la Pro TV, iar Lola Crudu a fost eliminată din competiție, după ce a fost votată de Iancu Sterp. Iată ce a declarat Lola, după ce a pierdut duelul eliminatoriu. 

Lola Crudu, eliminată de la Survivor All Stars 

Lola Crudu a fost eliminată de la Survivor All Stars, aseară, 11 aprilie 2024. La consiliu, Războinicii l-au trimis la duel pe Andrei Ciobanu, proaspăt întors în echipa lor, lucru care i-a bucurat pe Faimoși. Andrei Ciobanu a spus că se aștepta și că decizia colegilor lui este corectă.  

Trebuie să recunosc faptul că am fost primit cu brațele deschise, am văzut o fericire reală pe fețele lor, m-au îmbrățișat și m-au primit acasă. E clar că am plecat pentru o perioadă mare de timp, e clar că ei s-au legat foarte mult. Cumva, mi-am asumat acest vot. Așteptam și eu să zică cineva că s-ar duce în locul meu, dar nu a fost ca în partea aia. În partea aia, Zanni voia să meargă pentru mine, dar mi-am asumat votul ăsta. Teoretic și practic, tot carne de tun sunt și aici. E normal. Am venit fiul rătăcitor, m-am întors dintr-un lung drum. Ei au spus: „Bă, te primim, te iubim, dar scuză-ne, noi am fost uniți, am câștigat împreună, tu trebui să îți meriți din nou locul aici”. Era normal să fie la vot”, a declarat Andrei Ciobanu, după ce a fost nominalizat la eliminare de către Războinici.  

Apoi, Iancu Sterp, care a câștigat imunitatea personală, a făcut o nominalizare directă. El a trimis-o la duel pe Lola Crudu. 

Lola Crudu, eliminata de la Survivor All Stars  (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Lola Crudu, după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars 

Așadar, Lola Crudu s-a luptat cu Andrei Ciobanu, însă a pierdut duelul eliminatoriu. După ce a fost învinsă, războinica a ținut un discurs emoționant.  

Țin să mulțumesc tuturor. Acum patru ani, pentru mine a fost ceva nou Survivor. Cei care îmi cunosc povestea știu, de fapt, că eu nu m-am înscris la Survivor. Eu l-am înscris pe fratele meu și ca să vedeți că, dacă Dumnezeu are un plan pentru tine, El te trimite acolo, și dacă a fost să fie, a fost să fie. După 4 ani, a urmat All Stars și am zis că eu nu am cum să ajung. Ei, uite că sunt aici. M-am bucurat. Pentru mine, All Stars a însemnat mult mai mult decât a însemnat sezonul 1. Țin să mulțumesc colegilor mei, întregii echipe.

Eu nu prea am noroc la jocuri, la câștiguri, eu am noroc la experiențe și la oameni. Sufletul meu și-a ales cei mai minunați părinți, care au făcut om din mine, cu coloană vertebrală. Părinții mei mi-au făcut cadou un frate, cu care am o relație extraordinară. Fratele meu, la rândul lui, mi-a făcut cadou doi nepoți pe care îi iubesc ca pe copiii mei și viața mi-a făcut cel mai frumos cadou, pe soțul meu, pâinea lui Dumnezeu, cum îmi place mie să-i spun și acum Dumnezeu mi-a arătat calea. E timpul meu să mă duc acasă și să-i fac eu un cadou. N-a fost să fie în toți acești ani și știu că Dumnezeu m-a trimis aici să-mi limpezesc puțin creierul”, a declarat Lola, după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars.  

Lola Crudu, eliminata de la Survivor All Stars  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 12

Sursa Foto: captură de ecran

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton