Homepage  / Disney Plus

Loki, sezonul 2, imagini de culise. Noile episoade ale serialului s-au lansat pe Disney Plus

Loki, sezonul 2, imagini de culise. Noile episoade ale serialului s-au lansat pe Disney Plus
10

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fanii Marvel! Sezonul 2 din serialul „Loki” s-a lansat pe Disney Plus. Acțiunea serialului este continuarea evenimentelor din „Răzbunătorii: Finalul jocului”. După finalul ultimului episod din primul sezon, fanii de-abia așteaptă să vadă cum va continua povestea lui Loki. Disney Plus a lansat noi imagini de culise, dar și noul trailer și un poster nou-nouț.

UPDATE, 6 octombrie 2023:

Sezonul 2 din „Loki“ s-a lansat pe Disney Plus

De astăzi, 6 octombrie, îndrăgitul „Loki”, cel mai de succes serial marca Marvel, revine la Disney+ cu sezonul al doilea. Cunoscut pentru caracterul său malițios, dar și pentru farmecul și umorul său, Loki (Tom Hiddleston), fratele lui Thor, își continuă aventura proprie, rezervându-ne noi farse ingenioase.

După evenimentele din „Răzbunătorii: Sfârșitul jocului” / „Avengers: Endgame” (2019), Loki a ieșit din umbra fratelui său, Thor (Chris Hemsworth), iar în primul sezon al serialului de la Disney+ ne-a demonstrat de ce este cunoscut ca Zeul Răutăților.

Noua misiune a lui Loki

Cea mai urmărită producție Marvel de pe platformă, „Loki” revine cu șase noi episoade, în care Loki și Sylvie (Sophia Di Martino) se luptă să apere Autoritatea pentru Variația Timpului (AVT), pe care au vrut inițial să o distrugă. Amenințarea vine acum din partea lui Kang, o entitate ale cărei variante există pe toată axa timpului – în trecut, prezent și viitor. Loki este, așadar, hotărât să acționeze pentru salvarea AVT, pentru a nu intra într-un război nimicitor cu Multiversul. Împreună cu Mobius (Owen Wilson), Hunter B-15 (Wunmi Mosaku) și cu o echipă de personaje vechi și noi – precum OB (Ke Huy Quan) -, Loki navighează în acest Multivers în continuă expansiune și din ce în ce mai periculos, în căutarea lui Sylvie, a judecătorului Renslayer (Gugu Mbatha-Raw), a lui Miss Minutes (Tara Strong) și a adevărului despre ce înseamnă să deții liberul arbitru și să ai un scop glorios.

Ce este „Autoritatea pentru variația timpului” din serial

Fanii știu deja din primul sezon că Autoritatea pentru variația timpului a fost creată de Kang pentru a păstra o singură cronologie sacră și a împiedica multiplele sale variații să ducă la un război teribil. Cronologia ramificată a supraîncărcat însă inima AVT-ului, unde timpul brut este șlefuit într-o cronologie fizică. În această nouă poveste, AVT a început să se supraîncarce și amenință să se topească, provocând un dezastru planetar, iar Loki și echipa lui fac eforturi uriașe pentru a-l împiedica.

Vedetele sunt încântate de „Loki”

În acest al doilea sezon îi vedem, alături de Tom Hiddleston, pe Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Tara Strong, Kate Dickie, Liz Carr, Neil Ellice, Jonathan Majors, Ke Huy Quan și Owen Wilson, care par să se fi amuzat pe cinste filmând pentru noua poveste.

„Fanii vor iubi noile episoade la fel de mult cum ne-a plăcut și nouă să lucrăm la ele”, a declarat cu entuziasm noul venit în serial, Ke Huy Quan, pentru site-ul etonline.com. Recompensat anul acesta cu un Oscar pentru rolul din „Orice, oriunde, oricând” (2023), actorul s-a alăturat serialului „Loki” în calitate de angajat al Autorității pentru variația timpului, care îl ajută pe Loki în încercarea de a reuni multiversul, după finalul spectaculos al primului sezon, în care Loki și Sylvie se găseau față în față cu distrugătorul Kang (Jonathan Majors).

„Întreaga experiență a filmărilor la această poveste îmi va rămâne în minte mulți, mulți ani”, a spus Quan în videoclipul de prezentare al serialului, în care întreaga echipă și-a declarat entuziasmul.

„Cel mai grozav lucru din profesia noastră sunt decorurile, care sunt mereu vii, iar toată lumea de pe platouri face parte din asta”, a spus Sophia Di Martino, interpreta lui Sylvie.

„Toți transmit pe cameră bucuria cu care au lucrat, adică o experiență magică”, este de părere și Wunmi Mosaku, interpreta lui Hunter B-15.

În fine, Tom Hiddleston a afirmat despre Owen Wilson că „înveselește întreaga poveste, pentru că este extrem de inteligent și de spiritual”.

Sezonul doi al serialului „Loki” se vede începând de astăzi la Disney+, cu câte un nou episod fiind disponibil în fiecare vineri.

Disney Plus a lansat un video din culisele „Loki”, sezonul 2

UPDATE, 19 septembrie 2023:

Disney Plus a prezentat un nou clip video pentru mult-așteptatul sezon 2 din serialul „Loki” de la Marvel Studios. În cadrul acestuia, Tom Hiddleston, Sophia Di Martino și Ke Huy Quan, împreună cu producătorul executiv Kevin R. Wright, explorează ce înseamnă să fii Loki în acest nou sezon. Premiera este programată pe 6 octombrie.

„Loki“, sezonul 2, debutează după finalul șocant al sezonului 1, când Loki luptă pentru sufletul Autorității pentru Variația Timpului. Împreună cu Mobius, Hunter B-15 și o echipă de personaje noi și recurente, Loki navighează într-un multivers în continuă expansiune și din ce în ce mai periculos în căutarea lui Sylvie, a judecătorului Renslayer, a lui Miss Minutes și a adevărului despre ce înseamnă să deți liber arbitru și scop glorios.

Serialul îi are în distribuție pe Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Tara Strong, Kate Dickie, Liz Carr, Neil Ellice, alături de Jonathan Majors, Ke Huy Quan și Owen Wilson. Justin Benson & Aaron Moorhead, Dan Deleeuw și Kasra Farahani regizează episoadele.

Sezonul 2 din „Loki” de la Marvel Studios poate fi vizionat doar pe Disney Plus începând cu 6 octombrie.

UPDATE, 2 august 2023:

Disney Plus a publicat un nou trailer și un poster pentru „Loki”, sezonul 2

Disney+ a lansat trailerul și posterul sezonului doi din serialul „Loki” de la Marvel Studios. Primul sezon este cel mai vizionat serial de la Marvel Studios de pe Disney+, iar cel de-al doilea sezon promite noi emoții, deoarece îl proiectează pe infamul zeu într-un nou set de aventuri cu TVA (Time Variance Authority).

Serialul îi are în distribuție pe Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Tara Strong, Kate Dickie, Liz Carr, Neil Ellice, alături de Jonathan Majors, Ke Huy Quan și Owen Wilson. Justin Benson & Aaron Moorhead, Dan Deleeuw și Kasra Farahani regizează episoadele. Scenaristul principal este Eric Martin.

Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kevin R. Wright, Tom Hiddleston, Justin Benson & Aaron Moorhead, Eric Martin și Michael Waldron sunt producătorii executivi, iar Trevor Waterson este producător co-executiv.

LOKI, Season 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Sezonul 2 din „Loki” de la Marvel Studios poate fi vizionat doar pe Disney+ începând cu 6 octombrie.

Trailer Loki, sezonul 2:

Știrea inițială, 17 mai 2023:

Cine sunt actorii din distribuția „Loki”, sezonul 2

Loki este un serial din 2021 creat de Michael Waldron pentru serviciul de streaming Disney Plus, bazat pe personajul cu același nume creat de Marvel Comics. A fost anunțat marți după-amiază, în cadrul prezentării Disney Upfront, că sezonul 2 din „Loki” va avea premiera vineri, 6 octombrie 2023, potrivit tvline.com.

Povestea din sezonul 2 din „Loki” va continua după evenimentele din finalul primului sezon al serialului MCU, în care Sylvie (interpretată de Sophia Di Martino) a trimis universul în haos înjunghiindu-l în inimă pe He Who Remains (Jonathan Majors) – varianta lui Kang care a creat TVA pentru a proteja Linia Timpului Sacru. Ca urmare, Loki, interpretat de Tom Hiddleston, a fost transportat la sediul TVA dintr-o linie temporală alternativă în care el și Sylvie nu au făcut niciodată echipă. Time Variance Authority (TVA) este o organizație birocratică care există în afara timpului și a spațiului și care monitorizează cronologia.

Întreaga distribuție a sezonului 1 din „Loki” se va întoarce în noile episoade, inclusiv Owen Wilson (în rolul lui Mobius), Gugu Mbatha-Raw (Renslayer), Wunmi Mosaku (Hunter B-15) și Tara Strong (vocea lui Miss Minutes). În plus, Ke Huy Quan („Everything Everywhere All at Once”) și Rafael Casal („Blindspotting”) sunt noii actori din distribuția sezoului 2.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton