; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robert pattinson and girlfriend fka twigs

Logodnica lui Robert Pattinson vrea o nuntă într-un pub

07 April 2015

Actorul Robert Pattinson și cântăreaţa şi dansatoarea FKA Twigs s-au logodit după o relație de numai șase luni. Noutatea este că viitoarea doamnă Pattinson își dorește o nuntă ieșită din comun. Mai exact, o ceremonie mai puțin formală, într-un pub, scrie yahoo.com/style.

robert-pattinson-and-girlfriend-fka-twigs

O sursă citată de publicația People a declarat că nunta celor doi va avea loc la vară. În timp ce părinții lui „își doresc o nuntă la biserică', Twigs i-a luat prin surprindere cu ideea ei.

“Sunt nedespărţiţi. Ea locuieşte deja în casa lui”, a spus un prieten apropiat al starului britanic.

Robert Pattinson a avut anterior o relaţie cu actriţa Kristen Stewart, colega lui din franciza “Twilight”. Despre Kristen Stewart, surse citate de People.com susțin că a primit bine vestea logodnei lui Robert Pattinson.

"The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2" Premiere - Berlin

“Kristen este bine. Lucrează și călătorește. Va supraviețui veștii că Robert s-a logodit', a spus un prieten al vedetei. „A trecut peste asta și are propria ei viață de trăit'.

Ce alte vedete au ales o nuntă altfel

Dacă despre Cameron Diaz și Benji Madden știm că și-au organizat petrecerea de nuntă într-o zi de luni, în ceea ce îi privește pe Katy Perry și Russel Brand trebuie să ne aducem aminte locul ales pentru ceremonie: frumoasa India!

Ai spus „Da' unei ceremonii de nuntă ieșită din comun? Scrie-ne!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare