; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Logodnica lui Adam Levine a fost şocată de cererea în căsătorie

19 July 2013

Solistul trupei Maroon 5 şi-a şocat la propriu iubita atunci când a cerut-o în căsătorie. Behati Prinsloo a recunoscut că încă încearcă să se obişnuiască cu “statutul de logodnică”, scrie femalefirst.co.uk.

“Sunt atât de fericită şi entuziasmată. Nu-mi vine să cred că este adevărat! A fost o cerere cu tot dichisul: s-a aşezat în genunchi, a fost ceva foarte clasic”, a povestit fotomodelul, într-un interviu acordat “ET Canada”.

Adam şi Behati – care formează un cuplu din mai 2012 şi care s-au despărţit pentru o scurtă perioadă de timp anul acesta – şi-au surprins apropiaţii. Se credea că nici nu poate fi vorba de o împăcare între ei, după ce artistul a fost văzut în compania supermodelului Nina Agdal.

“Povestea cu Nina nu a fost ceva serios şi nici nu avea să dureze prea mult. După despărţirea lor, Adam nu a încetat niciodată să se gândească la ea. Ştia foarte bine că o iubeşte şi că vrea să o aibă alături”, a declarat o sursă apropiată celor doi logodnici.

Cântăreţul a cerut-o pe iubita sa în căsătorie weekendul trecut, la Los Angeles.

Anunţul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al cântăreţului: „Adam Levine şi iubita sa, Behati Prinsloo, sunt încântaţi să vă anunţe că s-au logodit. Cuplul s-a împăcat de curând, iar Adam a formulat cererea în căsătorie.'

Adam Levine şi fotomodelul Behati Prinsloo au început să se întâlnească în urmă cu un an.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare