; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Logodna lui Anne Hathaway cu Adam Shulman scârțâie

24 April 2012

Actrița de 29 de ani s-a ocupat încă din toamna anului trecut de nunta ce urmează să aibă loc în curând. Hathaway, care a fost cerută în căsătorie de Adam Shulman în noiembrie, are însă probleme cu viitorul soț.

„Anne a trebuit să se ocupe de tot, de la așezarea invitaților la muzică. Și-a ales și o rochie: Valentino', a spus o sursă citată de National Enquirer.

Se pare însă că problemele  au apărut după ce Shulman și-a dat seama că își dorește o nuntă impozantă, la care să participe o mulțime de persoane.

„Anne Hathaway vrea o nuntă mică și intimă, în timp ce familia lui Adam are 200 de oameni pe lista invitaților. Asta produce multă tensiune în cuplu', a mai spus sursa.

Anne Hathaway îşi amână nunta?

Prietenii celor doi au început chiar să se teamă că relația lor ar putea să fie distrusă de aceste neînțelegeri, cu atât mai mult cu cât ei nu au anunțat până acum o dată sigură a nunții.

Actriţa a renunţat la plete pentru a o interpreta pe Fantine într-o nouă ecranizare a romanului „Mizerabilii' şi s-a zvonit că nu ar vrea să se căsătorească decât după ce îi va creşte părul la loc.

Citește și:

Anne Hathaway e nevoită să ţină o dietă drastică

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare