Homepage  / Vedete străine

Logodnă la Hollywood! Channing Tatum şi Zoe Kravitz se vor căsători după doi ani de relație

Logodnă la Hollywood! Channing Tatum şi Zoe Kravitz se vor căsători după doi ani de relație
8

de Cătălina Matei,

După mai multe divorțuri-surpriză la Hollywood, iată că a venit și o veste bună din Cetatea Filmului: Channing Tatum şi Zoe Kravitz s-au logodit. Actrița din „Batman” a fost surprinsă de paparazzi purtând un inel de logodnă.

Bat clopotele de nuntă la Hollywood! Channing Tatum şi Zoe Kravitz sunt gata să-și oficializeze relația. Actorul din „Magic Mike”, în vârstă de 43 de ani, şi actriţa din „Batman”,  în vârstă de 34 de ani, au o relaţie de doi ani, de când au lucrat împreună la un film.

Potrivit People, cei doi se vor căsători. Zoe Kravitz fost văzută în weekend-ul trecut purtând un inel de logodnă în timp ce cuplul a participat la petrecerea de Halloween organizată de Kendall Jenner. Actrița din „Batman” s-a costumat ca Rosemary Woodhouse din filmul de groază din 1968 „Rosemary’s Baby”, în timp ce iubitul său a fost „bebelușul”.

Într-un interviu pentru GQ, în noiembrie anul trecut, Zoe Kravitz l-a descris pe Channing Tatum ca fiind un „om minunat”.

Cei doi s-au întâlnit după ce ea l-a distribuit pe Tatum în filmul ei de debut ca regizoare, thriller-ul „Pussy Island”. În timpul filmărilor, ea l-a descris ca fiind „protectorul” ei şi „cu adevărat minunat şi dulce”. Ea a adăugat la acea vreme: „Cred că dacă poţi face aşa ceva împreună, este un test bun. Şi am ieşit şi mai puternici”.

În același timp, Tatum a descris-o pe Zoe Kravitz ca fiind „perfecţionistă în cel mai bun mod posibil”.

Channing Tatum şi Zoe Kravitz, mariaje eșuate

Cei doi nu sunt la primul mariaj.  Zoe Kravitz – actriță, regizoare și cântăreață – este fiica legendei rock Lenny Kravitz şi a actriţei din „The Cosby Show”, Lisa Bonet. Ea a divorţat de Karl Glusman după doi ani de căsnicie.

Pur și simplu am învățat să mă gândesc la cine sunt și ce vreau”, a declarat actrița pentru GQ despre divorțul lor din 2021, care a venit la 18 luni după ce s-au căsătorit.

Poți să întâlnești pe cineva care este uimitor și vrea să se căsătorească cu tine, și nu este nimic în neregulă cu asta”, a adăugat actrița, în vârstă acum de 34 de ani. „Dacă nu e nimic în neregulă, atunci de ce nu ai face-o? Îl iubești și asta e ceea ce faci.”

Channing Tatum a fost căsătorit și el anterior cu colega sa de scenă din „Step Up”, Jenna Dewan, timp de zece ani. Cei doi au un copil împreună.

Foto: Hepta

PFW – Saint Laurent Womenswear Spring/Summer 2024 – Photocall NBIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton