; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Logodnă în “Harry Potter”

11 May 2010

Bonnie Wright, actriţa în vârstă de 19 ani care joacă rolul lui Ginny Weasley în seria Harry Potter', s-a logodit cu partenerul ei din film, Jamie Campbell Bower, (cel care îl interpretează pe Gellart Grindlewald). Cei doi au decis să facă acest pas după numai şase luni de relaţie, anunţă showbizspy.com

Nu ne vine să credem că Jamie a cerut-o de nevastă pe Bonnie. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, Jamie îndrăgostindu-se nebuneşte de iubita lui', a spus o sursă de pe platourile de la Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea II' (care este ultima parte a celebrei serii şi care va apărea anul viitor).

Actorul de doar 21 de ani şi partenera sa nu au dat încă detalii despre nuntă. Cât priveşte relaţia lor din timpul fimărilor, cei din jur afirmă că ei sunt foarte serioşi şi că nu fac abuz de gesturi tandre. Bonnie şi Jamie se mulţumesc să petreacă împreună doar pauzele dintre scenele pe care trebuie să le filmeze.

Fanii Harry Potter din România trebuie să aştepte până la toamnă să se întâlnească cu celebrul personaj şi prietenii săi. Pelicula Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I' are premiera pe 26 noiembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare