; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel pavel survivor

Locul secret în care se refugiază Daniel Pavel după fiecare competiție Survivor România. Cum arată casa în care locuiește

26 April 2021

Daniel Pavel, prezentatorul reality-ului Survivor România 2021 muncește cot la cot cu concureții din competiție. Se antrenează zilnic să țină pasul cu ei și nu doar pentru asta, ci și pentru că îi place. Daniel Pavel nu a făcut un secret din antrenamentele pe care le face și le-a arătat telespectatorilor exact cum decurge o zi de-a lui din Republica Dominicana.

De peste trei luni de zile Daniel Pavel locuiește în Republica Dominicană. Prezentatorul „Survivor România' stă într-o casă închiriată pe care a arătat-o acum și publicului larg. „Survivor România' 2021 e una dintre cele mai urmărite emisiuni de pe micul ecran în această perioadă. „Faimoșii' și „Războinicii' se luptă pentru marele premiu.

Concurenții din cele două echipe dorm în junglă, în două locuri amenajate. Nu au paturi, nici pereți, se odihnesc pe o podea din lemn. Nu s-a știut până acum nimic despre condițiile în care locuiește prezentatorul „Survivor România'.

Cum arată casa lui Daniel Pavel, noul prezentator Survivor

Daniel Pavel stă într-o casă cu etaj, închiriată, în Republica Dominicană, în apropiere de locul unde au loc filmările. Locuința are și etaj. La parter este bucătăria, acolo unde acesta își prepară cafeaua, dar și smoothie-urile. Are și un living mare la dispoziție. Pe unul dintre pereți este o ramă unde acesta are mai multe notițe despre viața „Faimoșilor'.

„Am scos aici despre Faimoși. Să știu cum să îi prezint, mai interesant', a spus Daniel Pavel la Kanal D. Urci la etaj, iar acolo e dormitorul prezentatorului. Este o cameră simplă, în nuanțe deschise, iar pe pereți sunt agățate mai multe tablouri.

Daniel Pavel are o experiență de 12 ani în media, după ce a renunțat la cariera de ofițer în marina comercială și a trecut la carieră în radio și TV. El a fost prezentator al emisiunii Business On Air, la Radio France Internaţional, program ce a fost şi premiat de CNA în 2015, şi a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 că prezentator al unei emisiuni săptămânale.

Daniel Pavel a fost redactor şef al Penny FM. A plecat în Republica Dominicană din Viena, acolo unde locuia de ceva vreme.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare