; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liza Sabău va fi reporterul TVR în „Fabrica de staruri”

23 March 2012

Liza Sabău va fi din această săptămână reporterul special al TVR în casa „Fabrica de staruri'. Cu ajutorul Lizei, telespectatorii TVR 1 şi TVR 2 vor putea vedea cele mai interesante şi emoţionante momente prin care trec concurenţii.

„Îmi doresc să-i cunosc pe participanţi, să fiu cât mai apropiată de ei şi astfel să le pot povesti telespectatorilor cât mai multe lucruri prin care trec în fiecare zi concurenţii Fabricii de staruri', a declarat Liza.

Veselă, glumeaţă, sinceră şi ambiţioasă, Liza lucrează de peste 5 ani în TVR, printre cele mai importante proiecte în care a fost implicată numărându-se “Coolmea Distracţiei”, “Maniacii”, “Lozul cel Mare”, “ÎnTrecerea Anilor”. A mai avut experienţe interesante ca şi colaborator la evenimente speciale precum Cerbul de Aur, Festivalul Callatis, Festivalul Mamaia, Eurovision.

Printre altele, Liza şi cântă, dar a preferat să fie reporterul special al TVR în acest proiect, decât să intre în Casa de la Chişinău în calitate de concurent al Fabricii de staruri.

„Deşi mi-aş fi dorit să fiu concurent la Fabrica de staruri, pentru că îmi place mult să cânt, am pus în balanţă şi voi fi în casă cu o altă misiune. Mă bucur că am ocazia să lucrez la acest proiect', a spus Liza.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare