; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liz t

Liz Taylor a făcut-o geloasă pe Jackie Kennedy

26 April 2011


Elizabeth Taylor – care a murit în luna martie, la vârsta de 79 de ani – a fost ţinta urii soţiei preşedintelui SUA, John F. Kennedy, aflăm din jurnalele pe care actriţa le-a ţinut din 1943 (când avea 11 ani) încoace şi care ar urma să fie publicate
.

O prietenă apropiată a lui Liz a povestit pentru „Sunday Express' că „atunci când vor fi editate şi publicate, aşa cum a cerut ea, jurnalele vor uimi fanii şi istoricii'. Una dintre informaţiile neştiute despre actriţa cu ochi violeţi este că nu a putut-o convinge deloc pe Jackie Kennedy că nu a avut o relaţie cu soţul ei, JFK.

În 1960, când acesta era în campanie prezidenţială în ­California, Taylor scria că s-a întâlnit de câteva ori cu John la Hotelul Beverly Hills din Los Angeles. „Atunci era căsătorită cu Eddie Fisher, al patrulea ei soţ. Şi era încântată să-l cunoască pe Kennedy. S-au înţeles atât de bine încât, dacă Jackie n-ar fi fost atât de geloasă, Liz ar fi devenit o prietenă apropiată a familiei. Liz a jurat că relaţia cu el nu a fost decât una de prietenie, dat Jackie era convinsă că s-au iubit', a povestit apropiata actriţei.

În jurnalele actriţei, se regăsesc şi aspecte negative ale relaţiei ei cu Richard Burton, care a bătut-o pe aceasta de câteva ori în timpul celor două mariaje (între 1964-1974 şi între 1975–1976).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare