Homepage  / Vedete româneşti

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit după opt ani de relație. Artistul a purtat un costum inedit în ziua nunții

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit după opt ani de relație. Artistul a purtat un costum inedit în ziua nunții
19

de Cristina Țapu,

Liviu Vârciu a făcut pasul cel mare și a renunțat la burlăcie. Vineri, pe 23 august, Liviu și aleasa lui, Anda Călin au decis să se căsătorească civil și religios, în mare secret, doar în prezența familiei și a prietenilor apropiați. Iată imagini de la fericitul eveniment!

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt acum oficial soț și soție! De mult timp se specula că cei doi pregătesc o surpriză mare și că urmează să se căsătorească. Cum ne-a obișnuit, prezentatorul TV a fost foarte discret, păstrând totul sub tăcere. Astăzi, însă, cei doi s-au căsătorit civil, devenind oficial o familie!

După o relație de opt ani, Liviu Vârciu și Anda Călin au decis să facă pasul cel mare și să treacă la un nou nivel al relației lor. S-au cunoscut într-un restaurant, iar prezentatorul TV a știut imediat că ea este femeia cu care va dori să întemeieze o familie.

Pepe i-a furat iubita lui Liviu Vârciu  (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Opt ani mai târziu, ei au o familie frumoasă cu doi copii minunați, iar astăzi trăiesc cea mai importantă zi a poveștii lor de dragoste. Liviu Vârciu și Anda Călin au devenit oficial soț și soție, promițându-și iubire eternă în fața ofițerului de stare civilă. La eveniment au participat familiile celor doi și prietenii apropiați ai cuplului, îndrăgostiții preferând să se bucure de intimitate în aceste momente atât de speciale.

Paparazzi Spynews au surprins imagini de la cununia civilă. Liviu Vârciu a ales să poarte un costum îndrăzneț portocaliu, în timp ce soția acestuia, frumoasa Anda Călin a optat pentru o rochie mini albă care i s-a potrivit de minune.

liviu varciu 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  15 / 19

Ulterior, Liviu Vârciu a confirmat căsătoria, prin intermediul unui clip pe care l-a distribuit pe pagina personală de Instagram. În imaginile cu pricina, Liviu se află în mașină alături de cea care i-a devenit soție. El poartă un costum diferit față de cel pe care l-a avut la starea civilă, iar Anda are o altă rochie de mireasă, semn că sunt toate șansele ca și cununia religioasă să aibă loc tot în ziua de 23 august.

Liviu Vârciu le-a arătat fanilor verigheta și le-a transmis un scurt mesaj: „Mamă, mamă, ce mireasă! Hai, să fim sănătoși, să ne iubim mult că-i gratis!”, au fost cuvintele artistului.

Imaginile de la cununia civilă a lui Liviu Vârciu

Liviu Vârciu a format un cuplu cu Ramona Teiceanu pentru o scurtă perioadă de timp, iar din relația lor a luat naștere Carmina. Între anii 2009 și 2010, el a fost căsătorit cu Adelina Pestrițu, iar în anul 2016 a cunoscut-o pe Anda Călin, femeia alături de care are doi copii, o fată și un băiat.

Conform lui Liviu Vârciu, mama acestuia nu a avut o părere bună despre iubitele fiului, de-a lungul timpului. Nici măcar pe Adelina Pestrițu nu a plăcut-o. Singura care a reușit să intre în grațiile mamei artistului ar fi fost Anda Călin, a declarat Liviu, potrivit celor de la Cancan.

Ce părere are Carmina, fiica lui Liviu, despre cea care i-a devenit soție tatălui său

Întrebată care este relația pe care o are cu Anda Călin, soția tatălui său, Carmina a avut un răspuns cât se poate de clar și a menționat de ce refuză să o numească pe aceasta mamă vitregă.

„Am mai zis și o să mai zic că pentru mine nu există părinți vitregi. Cel puțin în cazul meu, nu pot agrea termenii aceștia, nu știu de ce, pur și simplu, nu îi simt. Sunt de acord cu titulatura de părinte vitreg doar în cazurile în care copilul crește cu acel părinte vitreg de mic și se creează o legătură specială, însă la mine nu se potrivește. Pentru mine este doar partenera tatălui meu și așa va rămâne. Poate că asociez cu termenul de „mamă, iar pentru mine mama mea e ceva sfânt și nu pot numi pe altcineva mamă, chiar dacă vorbim despre altă relație”, a declarat Carmina, conform Revistei Viva!

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton