Homepage  / Vedete româneşti

Liviu Vârciu și Anda Călin au plecat în luna de miere. Ce destinație de poveste au ales

Liviu Vârciu și Anda Călin au plecat în luna de miere. Ce destinație de poveste au ales
8

de Cristina Țapu,

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit în urmă cu doar câteva zile și deja se află în luna de miere. Soția artistului a fost cea care a dezvăluit ce detinație au ales pentru a se relaxa. Iată detaliile!

Liviu Vârciu și Anda Călin, lună de miere în Grecia

Liviu Vârciu a renunțat la burlăcie după opt ani de relație cu Anda Călin. Cuplul s-a căstorit civil și religios în cursul zilei de 23 august, iar nunta va avea loc anul viitor. Din păcate, marea absentă de la nunta celor doi a fost chiar Carmina, fiica pe care Liviu o are din relația cu Amy Teiceanu.

După cununia de pe 23 august, cei doi și-au făcut bagajele și au plecat spre o destinație de poveste. Nu sunt însoțiți de cei doi copii pe care îi au împreună așadar, cu siguranță, se vor bucura din plin de libertate.

liviu varciu 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Plecăm în Santorini. Nu am emoții în ceea ce privește vacanța. Mergem doar noi doi, fără copii”, declara după ceremonie Anda Călin, conform Fanatik. Cei doi au ajuns, între timp, la destinație și au început să distribuie pe conturile paginilor de pe rețelele de socializare imagini din luna de miere. Liviu și Anda s-au cazat într-un resort de lux din Santorini, iar suma pe care ar fi scos-o din buzunare pentru doar trei nopți de cazare depășește 5.000 de euro!

( Carmina alături de tatăl său, Liviu Vârciu. Imagini jos)

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, a avut nevoie de operație (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 8

Carmina nu a putut fi prezentă la nunta tatălui său, deși s-a numărat printre persoanele care a primit invitație. Tânăra fiica a lui Liviu Vârciu a dezvăluit că momentan este foarte ocupată cu niște filmări, motiv pentru care i-a fost imposibil să fie alături de tatăl său în ziua în care și-a unit destinul cu cel al Andei Călin.

„Sunt foarte prinsă cu foarte multe filmări și campanii pe care trebuie să le fac și trebuie să mă împart cu timpul. Acum fix filmez. Am ceva proiecte cu anumite branduri și acum la sfârșit de lună trebuie să fiu la Nostalgia, la un eveniment care e în parteneriat cu ei.  Am foarte multe proiecte pe tema asta și trebuie să le termin. Știam de cununia civilă a tatălui meu. Eu nu am reușit să ajung, pentru că sunt full”, a declarat Carmina, conform Ciao.

Liviu și Anda Călin s-au căsătorit după opt ani de relație

Liviu Vârciu și Anda Călin au o relație de opt ani, iar împreună sunt părinții a doi copii. Prezentatorul vorbește adesea despre femeia care îi este alături și recunoaște că uneori ajung să se certe din cauza pasiunii pe care acesta o are pentru automobilele costisitoare.

Liviu este pasionat de bolizii de lux și nu evită să cheltuie sume impresionante pentru a-și achiziționa mașinile la care visează. Liviu a menționat, mai în glumă mai în serios, că este gata să doarmă chiar și în mașină în cazul în care Anda decide să-i facă bagajele și să-l dea afară din casă din cauza sumelor de bani pe care le cheltuie.

Pe 23 august, Liviu și Anda au devenit oficial soț și soție, iar ținuta pe care prezentatorul a ales-o la Starea Civilă a fost una cu totul atipică. Liviu nu a purtat un costum anost, ci a ales unul foarte colorat, în nuanțe de portocaliu! Anda a purtat o rochie albă, mini la cununia civilă, iar la cea religioasă a optat pentru alta lungă, cu model din dantelă.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton