Homepage  / Vedete româneşti

Liviu Vârciu, un bărbat romantic. Ce destinație de poveste a ales pentru o vacanță cu Anda Călin

Liviu Vârciu, un bărbat romantic. Ce destinație de poveste a ales pentru o vacanță cu Anda Călin
11

de Cristina Țapu,

Liviu Vârciu și Anda Călin se bucură de vacanță, într-o destinație exotică. Prezentatorul a ales un loc de poveste pentru a se relaxa alături de cea care îi este parteneră.

Liviu Vârciu și Anda Călin, escapadă romantică într-o destinație de poveste

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de șapte ani și au doi copii. Recent, au decis să meargă într-o vacanță în Turcia împreună cu familia. Din păcate, sejurul lor nu a decurs conform planului, deoarece atât copiii cât și Anda s-au îmbolnăvit.

„Acum am fost în vacanță. Ne-am întors din Antalya. Noi avem nevoie de o vacanță după vacanța asta. A fost obositor tare. A fost ceva… Deci, în primul rând, Matei a făcut otită. Și cam atât că după otită, nu mai știe nimeni nimic. N-a mai vrut să mai meargă, n-a mai vrut să mai vorbească, n-a mai vrut să mai facă nimic. I-a dat otita și lui maică-sa. Maică-sa a făcut și ea a otită, apoi fata, dar a făcut o tentă și a trecut boala de la unul la a doua. A fost ceva mamă-mamă”, a povestit Liviu Vârciu, pe contul personal de Instagram.

Anda 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

După toată această experiență neplăcută, Liviu Vârciu și Anda Călin au decis să plece într-un city break, doar ei doi, iar destinația aleasă a fost Veneția.

Vacanțele în acest oraș plutitor sunt absolut fermecătoare, indiferent de cât de scurte ar fi. Atmosfera magică, arhitectura impresionantă, gondolele romantice, atracțiile turistice și bucatele delicioase fac toate parte dintr-o vacanță de vis.

Liviu și Anda au savurat fiecare aspect al acestei experiențe. Pe pagina sa de Instagram, artistul a împărtășit fotografii alături de Anda într-o gondolă, savurând un pahar de vin, dar și din Burano, pitorescul orașel colorat.

Liviu Vârciu are doi copii alături de Anda Călin

Liviu Vârciu a format un cuplu cu Ramona Teiceanu pentru o scurtă perioadă de timp, iar din relația lor a luat naștere Carmina. Între anii 2009 și 2010, el a fost căsătorit cu Adelina Pestrițu, iar în anul 2016 a cunoscut-o pe Anda Călin, femeia alături de care are doi copii, o fată și un băiat.

Conform lui Liviu Vârciu, mama acestuia nu a avut o părere bună despre iubitele sale, de-a lungul timpului. Nici măcar pe Adelina Pestrițu nu a plăcut-o. Singura care a reușit să intre în grațiile mamei artistului ar fi fost actuala iubită, Anda Călin, a declarat Liviu.

Liviu Vârciu a devenit cunoscut publicului după ce a făcut parte din trupa L.A., formație alături de care a avut un succes fabulos.

Ulterior, el a fost cooptat în mai multe proiecte TV la Pro TV, Antena 1 și Kanal D. Cele mai cunoscute emisiuni în care a participat Liviu Vârciu sunt „Roata norocului”, „Asia Express” și „Te cunosc de undeva”, însă el a putut fi văzut și în serialele „State de România” și „Secretul Ramonei”. Acum, poate fi urmărit în serialul „Bravo, tată!”, de la Antena 1.

Sursă foto: Instagram Liviu Vârciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton