Homepage  / Vedete româneşti

Liviu Vârciu a scăpat de datoria pe care o avea față de Nea Marin. Artistul a muncit din greu: „I-am plătit cu vârf și îndesat”

Liviu Vârciu a scăpat de datoria pe care o avea față de Nea Marin. Artistul a muncit din greu: „I-am plătit cu vârf și îndesat”
20

de Cristina Țapu,

Liviu Vârciu a muncit din greu în ultima perioadă și se pare că a reușit să achite în totalitate datoria de 50.000 de euro pe care o avea față de colegul și prietenul său, Nea Marin.

Liviu Vârciu și-a achitat datoria pe care o avea față de Nea Marin

Liviu Vârciu și Nea Marin au dezvoltat o prietenie strânsă în timpul filmărilor pentru cunoscuta emisiune difuzată de Antena 1, „Poftiți pe la noi”. Când Liviu se confrunta, acum câțiva ani, cu dificultăți financiare și nu putea finaliza construcția vilei sale din Otopeni, Nea Marin a fost impresionat de eforturile depuse de artist și s-a oferit să-l ajute cu un împrumut de 50.000 de euro.

liviu varciu si anda calinIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Liviu Vârciu a muncit din greu în ultimii ani pentru a-i returna lui Nea Marin suma împrumutată, care, potrivit apropiaților, s-ar fi ridicat la aproximativ 50.000 de euro. Liviu a susținut concerte ca solist, a jucat în filme și a participat la diverse proiecte pentru Antena, astfel a reușit să achite datoria considerabilă pe care o avea față de coregraf.

„În sfârșit, i-am plătit datoria lui Nea Marin, cu vârf și îndesat, dar și ceva peste. Nu mai am să îi dau, toată lumea mă întreabă. Mi-e tare drag, m-a ajutat, am filmat mult cu el, pentru emisiunea de la Antena 1, am stat mult timp plecat de lângă familie, m-am întors recent la soție și copii, sunt foarte obosit”, a declarat Liviu Vârciu, conform Click!

Liviu Vârciu trăiește într-o vilă de lux în zona Băneasa cu partenera sa, Anda Călin, și cei doi copii ai lor. Casa mult visată a fost construită cu sprijinul financiar al coregrafului Nea Marin, care i-a acordat un împrumut considerabil pentru ca Liviu Vârciu să poată ducă la final construcția locuinței impunătoare.

Liviu-Varciu-reactie-neasteptata-dupa-ce-a-primit-ultima-factura-la-gaze.-Ce-a-facut-vedeta-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 20

Vila în care locuiește Liviu Vârciu poate fi considerată una atipică. Artistul a dezvăluit că aceasta dispune de un buncăr solid, care poate fi de ajutor în cazul unei catastrofe. „La subsol e buncăr: am beton de 350, fier de 25… Am băgat să fie… Dacă vine bomba atomică, buncărul meu ţine”, spunea artistul la scurt timp după ce începuse construcția vilei.

În clipurile pe care le distribuie pe pagina personală de Instagram, Liviu Vârciu nu ezită să arate fanilor imagini din casa. Lucrarea a fost una complicată, iar construcția casei a fost mai complexă decât a prevăzut Liviu inițial. 

Liviu Vârciu a investit o sumă considerabilă în filmul „Zăpadă, Ceai și Dragoste 2”

Liviu Vârciu, în vârstă de 44 de ani, a revenit pe marile ecrane cu comedia „Zăpadă, Ceai și Dragoste 2: Cu puțin noroc”. Acesta este al doilea film al lui, după „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, care a avut premiera în 2021. Având în vedere succesul primului film, Liviu Vârciu a riscat și mai mult și a investit aproximativ un milion de euro în acest al doilea film.  

Liviu Vârciu a recunoscut că strângerea sumei considerabile necesare pentru realizarea acestei comedii nu a fost deloc ușoară. Totuși, a reușit să își ducă planul la bun sfârșit cu sprijinul unor investitori și prieteni apropiați care au avut încredere în proiectul său. De asemenea, el a spus că nu a negociat cu actorii și că i-a plătit în funcție de cât a vrut fiecare. 

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton