Homepage  / Articole

Liviu Vârciu se plânge că nu are noroc în dragoste

Liviu Vârciu se plânge că nu are noroc în dragoste

de Redactia Tvmania

Invitat luni, 18 martie, în emisiunea “Wow Biz” de la Kanal D, Liviu Vârciu a povestit cum s-a distrat la ziua sa de naştere. Prezentatorul emisiunii “Roata Norocului” a sărbătorit cu mult fast duminica trecută împlinirea celor 32 de ani.

La petrecerea pe care a organizat-o la un club din Otopeni au venit peste 150 de persoane printre care multe vedete TV, precum Cătălin Măruţă, Mădălin Ionescu, Andreea Mantea, mulţi cântăreţi, printre ei şi bunii săi prieteni Pepe şi Ştefan Stan, familia şi prietenii apropiaţi.

Marea absentă a serii a fost fosta soţie, Adelina Pestriţu, cu care s-a împăcat şi de care s-a şi despărţit în ultimele trei săptămâni. În cadrul petrecerii, Liviu a primit multe dedicaţii muzicale şi multe cadouri: ceasuri, cămăşi, parfumuri, dar şi un pestişor într-un mic acvariu.

La “Wow Biz”, Liviu a declarat că s-a despărţit de Adelina pentru că aceasta s-a schimbat foarte mult şi că nu mai e fata de care s-a îndrăgostit. El a declarat că-şi doreşte o nouă relaţie stabilă, însă, din păcate, fetele cam fug de el.

Liviu s-a plâns că notorietatea şi statutul de Don Juan nu i-au adus prea mult succes şi că domnişoarele mai serioase nu prea îl bagă în seamă. Vedeta Kanal D îşi doreşte neapărat anul acesta să-şi construiască o casă şi să se transforme într-un familist convins alături de partenera potrivită.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton