; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liviu varciu

Liviu Vârciu se confesează la „Te cunosc de undeva!”: „Am plecat de la Liceul de Arte din cauza profesoarei de franceză!”

23 October 2020

Sâmbăta aceasta, Ruleta îi va pune la grea încercare, din nou, pe Liviu Vârciu şi pe Andrei Ştefănescu, cu o transformare în Dhurata Dora şi Soolking, o albaneză senzuală şi un rapper franco-algerian. În momentul în care a aflat că va trebui să cânte în limba franceză, Liviu a făcut o mărturisire în premieră în cadrul transforming show-ului de la Antena 1. 

„Vă spun în primă audiţie asta, eu am plecat de la Liceul de Arte nr. 42 din Constanţa, unde cântam la corn şi pian tehnic, din cauza profesoarei de limba franceză. În clasa a VIII-a mi-a spus aşa: <>. Ce legătură avea ea cu artele, eu habar n-am!', a mărturisit Liviu Vârciu la antrenamentele pentru cea de-a şaptea gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, pe Antena 1.

Mai mult, Liviu a mai completat: „Eu când aud franceză, mi se ridică părul pe mine şi fac bube!'. Cum se vor descurca Liviu şi Andrei cu noua provocare a Ruletei şi, mai ales, cum se va descurca Liviu cu cântatul în limba franceză, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă gală a transforming show-ului. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare