Homepage  / Vedete româneşti

Liviu Vârciu face sacrificii mari în numele dragostei: „Am făcut un pact. Dorm și în mașină”. Ce a declanșat conflictul în cuplu

Liviu Vârciu face sacrificii mari în numele dragostei: „Am făcut un pact. Dorm și în mașină”. Ce a declanșat conflictul în cuplu
14

de Cristina Țapu,

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt un cuplu de aproape 8 ani și au împreună doi copii. Este cunoscut faptul că Liviu Vârciu are o pasiune costisitoare, care nu este pe placul iubitei sale, Anda Călin. Cu toate acestea, se pare că cei doi au ajuns la o înțelegere, chiar dacă Liviu trebuie să facă un sacrificiu semnificativ.

Liviu Vârciu și Anda Călin, discuții în contradictoriu din cauza pasiunii pentru mașini a prezentatorului

Prezentatorul TV și-a achiziționat o mașină nouă cu câteva luni în urmă și a mai cumpărat încă una. Astfel, el a trebuit să găsească o modalitate de a-i face pe plac parteneriei sale, care nu este deloc mulțumită de pasiunea costisitoare a partenerului de viață. Cu un ton amuzant, Liviu Vârciu recunoaște că iubita sa este deranjată de pasiunea sa pentru mașini, dar a găsit o modalitate de a o îmbuna.

Pepe i-a furat iubita lui Liviu Vârciu  (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Am cumpărat mașina, sunt cu doamna, și am făcut un pact. Pentru fiecare mașină pe care eu o cumpăr, eu o duc într-o vacanță”, spunea Liviu Vârciu, pe contul personal de Instagram.

„Păi, de asta îmi iau și multe (n.r. – mașini) știi? Să am unde să dorm. Căci, dacă o fi să fie, cum sunt și personaj în «Bravo, tată!», serialul de pe Antena 1 dorm și în garaj, dorm și în mașină. Orice pentru liniștea și dragostea doamnei, nu? Adică, dacă ea este fericită, știi cum e. Happy wife, happy life”, declara Liviu, în cadrul emisiunii Star Matinal.

Liviu Vârciu afirmă că nu are în plan să renunțe prea curând la marea sa pasiune. Din contră, există posibilitatea să facă o altă achiziție în viitor.

Cu toate că sunt împreună de șapte ani, prezentatorul TV menționează că Anda Călin nu a fost atât de entuziasmată de noul său vehicul și nici de faptul că investește sume fabuloase de bani pentru a-și îndeplini și cele mai mici capricii.

Liviu Vârciu și Anda formează un cuplu de aproape opt ani

Liviu Vârciu a găsit amuzantă situația și a spus că, având atâtea mașini, este probabil să ajungă să doarmă în una dintre ele pentru a evita discuțiile în contradictoriu cu Anda Călin. Prezentatorul TV menționează că s-a obișnuit deja să doarmă în mașină de la filmările pentru serialul „Bravo, tată!”, astfel că nu se îngrijorează absolut deloc.

Liviu Vârciu a format un cuplu cu Ramona Teiceanu pentru o scurtă perioadă de timp, iar din relația lor a luat naștere Carmina. Între anii 2009 și 2010, el a fost căsătorit cu Adelina Pestrițu, iar în anul 2016 a cunoscut-o pe Anda Călin, femeia alături de care are doi copii, o fată și un băiat.

Conform lui Liviu Vârciu, mama acestuia nu a avut o părere bună despre iubitele fiului, de-a lungul timpului. Nici măcar pe Adelina Pestrițu nu a plăcut-o. Singura care a reușit să intre în grațiile mamei artistului ar fi fost actuala iubită, Anda Călin, a declarat Liviu, potrivit celor de la Cancan.

Sursă foto: Instagram Anda Călin – Liviu Vârciu

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton