Homepage  / Vedete româneşti

Liviu Vârciu, declarații fără perdea la 13 ani de la divorțul de Adelina Pestrițu. Ce părere avea, de fapt, mama artistului despre cea care i-a fost soție

Liviu Vârciu, declarații fără perdea la 13 ani de la divorțul de Adelina Pestrițu. Ce părere avea, de fapt, mama artistului despre cea care i-a fost soție
11

de Redactia Tvmania

Liviu Vârciu, în vârstă de 42 de ani, este astăzi un bărbat împlinit, cu o familie frumoasă și o carieră de succes. Înainte de a o întâlni, însă, pe Anda Călin, Liviu Vârciu a avut un trecut amoros destul de tumultos. Rebel înverșunat și plăcut de către multe femei, Liviu Vârciu a iubit cu patos, a suferit, dar și-a învățat lecțiile, oricât de dureroase ar fi fost acestea!

Liviu Vârciu, declarații fără perdea la 13 ani de la divorțul de Adelina Pestrițu

Liviu Vârciu a format un cuplu cu Ramona Teiceanu pentru o scurtă perioadă de timp, iar din relația lor a luat naștere Carmina. Între anii 2009 și 2010, el a fost căsătorit cu Adelina Pestrițu, iar în anul 2016 a cunoscut-o pe Anda Călin, femeia alături de care are doi copii, o fată și un băiat.

liviu-varciu-s-a-trezit-cu-fata-umflata-in-vacanta-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Este cunoscută reputația de Don Juan a lui Liviu Vârciu și faptul că în tinerețe a fost un rebel convins. Artistul a făcut recent o dezvăluire care i-a surprins, însă, chiar și pe cei mai aprigi dintre fani. Conform lui Liviu Vârciu, mama acestuia nu a avut o părere bună despre iubitele fiului, de-a lungul timpului. Nici măcar pe Adelina Pestrițu nu a plăcut-o. Singura care a reușit să intre în grațiile mamei artistului ar fi fost actuala iubită, Anda Călin, a declarat Liviu, potrivit celor de la Cancan.

„Pe mine părinții m-au tras mereu de mânecă, dar tot ca mine am făcut. M-au avertizat mereu să fac alegerile cu mai multă grijă și înțelepciune. Anda este singura dintre iubitele mele care le-a plăcut. Până atunci niciuna nu a fost pe placul lor. Niciodată însă nu m-am luat după ce zicea mama”, a povestit Liviu.

Adelina Pestrițu a pierdut o sarcină în timpului procesului de divorț cu Liviu Vârciu

În perioada în care Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu se aflau în proces de divorț, frumoasa vedetă a primit o veste care i-a dat speranță. Era însărcinată în cinci săptămni. Din păcate, Adelina Pestrițu nu a putut păstra sarcina, iar acest lucru a avut un impact dezastruos asupra moralului ei.

„În perioada divorţului am descoperit că sunt însărcinată în cinci săptămâni. A fost ceva foarte dureros. Eram într-o perioadă foarte agitată şi pe lângă faptul că eram foarte slabă din toate punctele de vedere am descoperit această sarcină ca nefiind una sănătoasă.

O perioadă visam în fiecare noapte că am un copil în braţe. Probabil că m-am şi gândit foarte mult la asta şi m-a marcat acest episod. Există riscul ca după o extrauterină să urmeze o a doua, dar asta în cazul în care nu supraveghezi sarcina”, povestea Adelina Pestrițu.

Liviu Vârciu a devenit cunoscut după ce a dat lovitura alături de trupa L.A

Liviu Vârciu mai are o fată, de 20 de ani, din relația cu Amy Teiceanu. Până acum, tânăra a locuit cu mama sa la Arad, însă, în urmă cu aproximativ un an, Carmina s-a mutat în București, unde s-a și înscris la Facultatea de Jurnalism.

Liviu Vârciu a devenit cunoscut publicului după ce a făcut parte din trupa L.A., formație alături de care a avut un succes fabulos. Ulterior, el a fost cooptat în mai multe proiecte TV la Pro TV, Antena 1 și Kanal D. Cele mai cunoscute emisiuni în care a participat Liviu Vârciu sunt „Roata norocului”, „Asia Express” și „Te cunosc de undeva”, însă și în serialele „State de România” și „Secretul Ramonei”.

Sursă foto: Instagram Liviu Vârciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton