; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liviu Vârciu le invită pe Lavinia Pârva, Lidia Buble și Nico, diseară, la „Zaza Sing” (1)

Liviu Vârciu le invită pe Lavinia Pârva, Lidia Buble și Nico, diseară, la „Zaza Sing”

26 April 2017

O nouă ediție „Zaza Sing' aduce miercurea aceasta la Antena 1 multă voie bună și muzică pe placul tuturor. Un concurent cu un nume neașteptat va da naștere multor situații amuzante în platou: tânărul se cheamă Singureanu și, așa cum sugerează numele său de familie, este singur.

Motive suficiente pentru ca Liviu Vârciu și Flick să facă glume și să încerce să-i găsească acestuia o parteneră în rândul celorlalte concurente ale ediției.

 Vezi galeria foto >

„La tine e nume, la Vârciu e poreclă', va glumi Flick pe seama colegului său de emisiune, iar Vârciu, la rândul lui, îi va sugera unei concurente, singură și ea, să-i dea o șansă lui Singureanu.

Cum se va termina întreaga poveste telespectatorii Antena 1 află în cea de-a patra ediție „Zaza Sing' de miercuri, 26 aprilie.

Tot atunci, cele trei vedete invitate în emisiune îl inspiră pe Flick la rime colorate: pe scena „Zaza Sing' vor urca Lavinia Pârva, „cântăreață frumușică, jumătatea lui Bănică', Lidia Buble, „talentată-n mare fel, cântă «noi simțim la fel»', dar și Nico, cea pe care „mulți ar scoate-o la un cico'. Cele trei vedete au misiunea de a-i susține în concurs pe ultimii trei concurenți și de a-i ajuta cu priceperea lor la versuri să câștige. Cine va pleca acasă cu trofeul și premiul „Zaza Sing' rămâne de văzut miercuri de la 20.30.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare